未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
如果真係咁既話,我地又有無可能改變到未來?
中共高層都上連登
共狗幾時失勢?

你冇追post

如果真係未來,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,佢講越多未來的野,如你能夠諗到解決辦法,而這個辦法又能更多人知道。咁個世界就會慢慢改變。

如果真係未來人,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,佢講越多未來的野,如你能夠諗到解決辦法,而這個辦法又能更多人知道。咁個世界就會慢慢改變。
樓主好勁

唔識答,睇你邊邊有親友互相照應下會好d囉。

你個friend做IT,用過Apps反回過去,你唔多唔少都係IT人吧,你可唔可以透露一下未來 加拿大/澳洲 it業前景 如何?

我係試驗品㴝,返㴝當然有d私心,呢年係我同某人相遇,有d野想攪清楚

如果樓主真係試驗品,咁而家你已經出現技術問題,你返來好可能不是同一個時間軸的過去,這個空間的過去,未必完全是你原本來的時間軸的過去。所以你想搞清楚嘅事件未必係絕對。

但見唔見佢個主動權係我度,有d野可能真係會改變,如果係我都可能唔想返去。

私事方面:
唔想返去,都唔係解決問題的根本辦法,
你現在見咗佢,未來有機會改變,而這個改變,會令你產生更多嘅疑惑。

公事公面:
因為你唔係選擇回到,過去的重要日子,咁其實可唔可以透露一下你嘅任務係咩?

其實我一路唔敢試,如果我依家做d野同以前唔同,會唔會真係有bitterfly effect? 如果有真係好大鑊。

用app加上天氣lab如真係成功咗,你同你個friend已經證明左這個世界有無限咁多個宇宙,已經係偉人,世界真係投射出來的影像宇宙,可以係同一個空間重疊,butterfly Effect一定有,問題係我哋如何令到這個effect走向正面嘅效果。
世界局勢有乜大變動?

202x年,艾瘋終於推出無邊電話 frameless mobile phone, 記住係真正無邊唔係依家d垃圾無三邊又話自己無邊。

202x年, robot bar 興起, robot 開始大量走進我們生活。

你同你個friend都係IT人。
習總話要興起機械人革命,所以你嗰個嘅年代應該有大量嘅中國機械人,以前有位巴打講過香港未來IT業好差,因為2021之後香港經濟慢慢放緩走向好以日本20多年咁來經濟下滑,如果香港人想發展it技術,去深圳,去加拿大,定係去澳洲好?未來去上述三達地方會唔會俾人歧視?
呢個post 睇到幾多人係弱智
你未來黎,有冇最準確數字?
無就收皮啦。

世界局勢有乜大變動?

202x年,艾瘋終於推出無邊電話 frameless mobile phone, 記住係真正無邊唔係依家d垃圾無三邊又話自己無邊。

202x年, robot bar 興起, robot 開始大量走進我們生活。

你同你個friend都係IT人。
習總話要興起機械人革命,所以你嗰個嘅年代應該有大量嘅中國機械人,以前有位巴打講過香港未來IT業好差,因為2021之後香港經濟慢慢放緩走向好以日本20多年咁來經濟下滑,如果香港人想發展it技術,去深圳,去加拿大,定係去澳洲好?未來去上述三達地方會唔會俾人歧視?

我咁問係因為,好擔心香港IT人前途問題。

你冇講過,但相信你嗰個年代,大陸嘅國策已經係軍國主義,不久將來大陸人係開始勁排外,佢地連香港人都唔會當自己友,走去外國,向鬼佬眼中,香港人=中國人,向大陸人眼中,香港人=外人,三腳仔,兩邊不是人。

香港而家嘅上層職位慢慢有大陸人取代,下層職位已經大部份由大陸人做。

香港IT人要去邊度發展好?
共狗幾時失勢?

所以,心裏面幾想支爆,
回到現實,明天還是看看股價,買多幾手中人壽吧

呢個咪港豬失敗原因之一囉,個個就口裡抗共但轉頭就狂送錢畀共國,港豬就愈來愈窮強國人就愈來愈有錢。

香港人唔單止窮,未來香港所有有影響力既職位全部都支那人做
之後20年,你覺得特區政府最賣港的政策是那幾個?
23條立法?
中港邊境解除,中國人可以自由出入?
中資把樓價寫字樓價格炒起,政府沒有阻止,一般人永世也不能夠買樓?

不如問下連登會否出賣所有巴打ip 比公安?

你咁熟it? 乜要連登交出ip先可以知你身份?

連登一早話升級了加咗密。

少年,你太年輕了。
共產黨最厲害的地方,不是搞當事人的你,是搞你的家人,身邊朋友。
最終你都會自動投誠。

係,家下所謂本土派好快一個個神隱中,
可能正如你所講,佢哋一個個已經自動投誠。

共產黨啲確可怕,更可怕係香港人不聞不問,之前樓主講過香港未來五年大凶,但樓主欲言又止。其實講多少少有咩所謂啊。
世界局勢有乜大變動?

到時咪好多人失業

下一個開左?

開左啦。

如果真係未來,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,佢講越多未來的野,如你能夠諗到解決辦法,而這個辦法又能更多人知道。咁個世界就會慢慢改變。

我又唔係咁睇,只要我乜都跟留以前咁……

你可以信有鬼,信有外星人,信尼斯湖水怪,點解唔可以有未來撚呀?

No comment, 因為二十年後呢d都唔再重要。

咁有咩係重要嘅可以講吓

一陣會開第二個未來人報告,有d野想提醒下大家。

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

佢講統一係好定壞?

當你知道一部事實嘅時候,你唔會咁問因為唔重要。

當時要問詳細一啲要PM佢,唔係嗰個答,
佢分開每個人email一部份嘅答案,但要應承不能講出嚟。我哋叫做種子答案。

咁有趣!? 咁你記唔記得個post咩名

我為什麼信佢,因為我哋看過之後,佢可以刪除一切較為重要的訊息包括post.

你想知多啲可以上網search 佢提過嘅人"高登民"自己估將來係點。相信這些不是重要訊息。

佢所提的人,到了這個世界之後刻意用的名字。

巴打可唔可以講多D, google search 左 "高登民" 但唔知有咩關係

唔識答,睇你邊邊有親友互相照應下會好d囉。

你個friend做IT,用過Apps反回過去,你唔多唔少都係IT人吧,你可唔可以透露一下未來 加拿大/澳洲 it業前景 如何?

我係試驗品㴝,返㴝當然有d私心,呢年係我同某人相遇,有d野想攪清楚

如果樓主真係試驗品,咁而家你已經出現技術問題,你返來好可能不是同一個時間軸的過去,這個空間的過去,未必完全是你原本來的時間軸的過去。所以你想搞清楚嘅事件未必係絕對。

但見唔見佢個主動權係我度,有d野可能真係會改變,如果係我都可能唔想返去。

私事方面:
唔想返去,都唔係解決問題的根本辦法,
你現在見咗佢,未來有機會改變,而這個改變,會令你產生更多嘅疑惑。

公事公面:
因為你唔係選擇回到,過去的重要日子,咁其實可唔可以透露一下你嘅任務係咩?

其實我一路唔敢試,如果我依家做d野同以前唔同,會唔會真係有bitterfly effect? 如果有真係好大鑊。

用app加上天氣lab如真係成功咗,你同你個friend已經證明左這個世界有無限咁多個宇宙,已經係偉人,世界真係投射出來的影像宇宙,可以係同一個空間重疊,butterfly Effect一定有,問題係我哋如何令到這個effect走向正面嘅效果。

其實重有好多野要解決但我同佢已經contact唔到
共狗幾時失勢?

所以,心裏面幾想支爆,
回到現實,明天還是看看股價,買多幾手中人壽吧

呢個咪港豬失敗原因之一囉,個個就口裡抗共但轉頭就狂送錢畀共國,港豬就愈來愈窮強國人就愈來愈有錢。

香港人唔單止窮,未來香港所有有影響力既職位全部都支那人做

人港其實好撚細,以前係靠英國人。

No comment, 因為二十年後呢d都唔再重要。

咁有咩係重要嘅可以講吓

一陣會開第二個未來人報告,有d野想提醒下大家。

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

佢講統一係好定壞?

當你知道一部事實嘅時候,你唔會咁問因為唔重要。

當時要問詳細一啲要PM佢,唔係嗰個答,
佢分開每個人email一部份嘅答案,但要應承不能講出嚟。我哋叫做種子答案。

咁有趣!? 咁你記唔記得個post咩名

我為什麼信佢,因為我哋看過之後,佢可以刪除一切較為重要的訊息包括post.

你想知多啲可以上網search 佢提過嘅人"高登民"自己估將來係點。相信這些不是重要訊息。

佢所提的人,到了這個世界之後刻意用的名字。

巴打可唔可以講多D, google search 左 "高登民" 但唔知有咩關係

有無多d資料?
中共高層都上連登

你可以信有鬼,信有外星人,信尼斯湖水怪,點解唔可以有未來撚呀?

777好難記咩?
做咩唔講埋出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞