未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
時光機幾時發明

唔係時光機,係一個app㴝。

咩app

好似依家d手機app咁,不過要配合埋其它野,[size=6]d除左4維[/size=6],依家d人都唔明還要配合天氣同情緒,,

如果你嘅app 真係行到,咁過去現在未來可以係同一個空間重疊?
為什麼未來人會講廣東話

未來無廣東話
時光機幾時發明

咩app

好似依家d手機app咁,不過要配合埋其它野,[size=6]d除左4維[/size=6],依家d人都唔明還要配合天氣同情緒,,

如果你嘅app 真係行到,咁過去現在未來可以係同一個空間重疊?

個app我朋友重試緊,發生左d野我返唔到去,我重等緊佢
賭波買入球大細姐
賭波買入球大細姐

要中埋波胆呀ching.
賭波買入球大細姐

要中埋波胆呀ching.

要過埋3x1呀。
為什麼未來人會講廣東話

唔係講乜?

普通話囉,因為普教中,而家啲小朋友自細開始已經係講普通話,普通話會成為香港母語,相信到咗將來廣東話已經消失。能夠回到過去同過去嘅人透露重要嘅消息,相信職位一定相當之高。一個咁高職位嘅人一定唔係香港人做。

因為現在香港所有上流既職位慢慢都由大陸做人。
時光機幾時發明

咩app

依家香港租房咁貴,樓主你涯唔到幾耐,
未來的身分證Visa Card又唔可以申請上網,用數據卡好貴架喎。
中國共產黨打到嚟啦
真係有未來人
樓主可唔可以番去搵項少龍
為什麼未來人會講廣東話

唔係講乜?

普通話囉,因為普教中,而家啲小朋友自細開始已經係講普通話,普通話會成為香港母語,相信到咗將來廣東話已經消失。能夠回到過去同過去嘅人透露重要嘅消息,相信職位一定相當之高。一個咁高職位嘅人一定唔係香港人做。

因為現在香港所有上流既職位慢慢都由大陸做人。

不用擔心,未來呢二十年都可以講廣東話,之後就唔知啦。
嘩 準得咁得人驚
時光機幾時發明

咩app

依家香港租房咁貴,樓主你涯唔到幾耐,
未來的身分證Visa Card又唔可以申請上網,用數據卡好貴架喎。

我係返番黎2017的我,用番自己身分,不用擔心

唔好玩啦,我煩緊點返去。

唔好玩啦,我煩緊點返去。

屌你老母堅定流呀
維度都拎埋出黎講 唔好講埋外星人?
樓主可唔可以講多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞