2017 HKT/ PCCW grad trainee

819 回覆
9 Like 5 Dislike
前日sd 咗cv 唔知仲趕唔趕到今期呢

仲請緊人?
有無人知Panel in問咩?
聽閒今年有master係多500
有無人可以clarify到?
以前讀書果陣做call centre part time 成日有啲mt 黎做黎跑數 冇個做得耐
以前讀書果陣做call centre part time 成日有啲mt 黎做黎跑數 冇個做得耐

MT做3個月就會轉場
當然都有好多MT會走人
但其實拎埋張沙紙都係唔錯選擇
話曬大公司,未來都係一個好好既踏腳石

仲請緊人?

打聽返黎 好似呢批已完,要等winter

仲請緊人?

打聽返黎 好似呢批已完,要等winter

睇你apply邊個position,我見ICT同solution成日要人

今年唔知,但好多案例master係多五百至一千

今年唔知,但好多案例master係多五百至一千

我都係向上屆打聽返黎
有冇人知PCCW Global noc係咪好hea,冇野學?
panel in 請問會問乜

問你cv

問你cv

會唔會問pccw詳細既資料?
定係純粹關於個人?

問你cv

定係純粹關於個人?

純粹個人

問你cv

定係純粹關於個人?

純粹個人

真係幾個panel對幾個interviewee 但續個續個問咁 ?

問你cv

定係純粹關於個人?

純粹個人

真係幾個panel對幾個interviewee 但續個續個問咁 ?

yes 幾chur

問你cv

定係純粹關於個人?

純粹個人

yes 幾chur

我聽日晏晝 照巴打你咁講既話我prep下星期紀律部隊個interview唔prep聽日果個

問你cv

定係純粹關於個人?

純粹個人

yes 幾chur

我聽日晏晝 照巴打你咁講既話我prep下星期紀律部隊個interview唔prep聽日果個

巴打今日in 咩dep?

問你cv

定係純粹關於個人?

純粹個人

yes 幾chur

巴打今日in 咩dep?

Consumer elite
請幾多人???
Consumer請幾多人???
雖然好似有d 錯post, 但想8下senior executive 人工around 幾多到
雖然好似有d 錯post, 但想8下senior executive 人工around 幾多到

20頭

20頭

但如果由頭升上去我就唔知有冇20頭啦

20頭

但如果由頭升上去我就唔知有冇20頭啦

*低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞