2017 HKT/ PCCW grad trainee

819 回覆
9 Like 5 Dislike
commercial group 8/5 final in

岩岩收到通知,我都係8/5
知唔知會問咩內容?之前panel in都問左好多啦,仲有咩好問
出手低
要做得耐先有正常福利
同埋成間公司都好有養老hea feel
不過好易請

知唔知會問咩內容?之前panel in都問左好多啦,仲有咩好問

其實是咪好多round 我上星期先group in完,唔知想點咁
有冇人係報咗 hr
有冇人係報咗 hr

幾個禮拜前in 咗
話仲有group in 同final in
但想4月尾出offer
結果我到而家都收唔到消息
其實gt in完最後一輪,通常等幾耐先有offer

巴打你幾點

我global都有gt in, 大家覺得邊度好啲
GT係咪唔同部門,但全部劃一人工?
例如commercial 會唔會高過engine?

巴打你幾點

2點幾

巴打你幾點

2點幾

你地幾時panel in?
有冇報左media gt既人收到通知去final interview?
上次in完individual interview,個hr話四月尾會通知去final in... 但係到今日都未收到電話
正呀 員工csl plan 149 10GB
ICT又叫我覆幾時available,聽日就係我AVAILABLE既時間到而家聲都無句
ICT又叫我覆幾時available,聽日就係我AVAILABLE既時間到而家聲都無句

我都係

我都係

唔係已經約左時間今個星期group in? btw你地幾耐之前報gt?
正呀 員工csl plan 149 10GB

仲有冇99蚊嘅員工plan
點解我見到今日係hkt mt application deadline 你地咁快final in既

我都係

唔係已經約左時間今個星期group in? btw你地幾耐之前報gt?

好耐之前已經written test左
佢上禮拜sd封email 叫我楝今個禮拜邊日group in
即日回左但e家仲係冇聲氣
填左星期一同聽日
有冇巴打可以講多啲global嘅野
Written完就panel係咩玩法
有無人知management elite program 係咩來頭?
Global GT 是咪伏?

正呀
我個時分派做個到無一個係GT升上去
做左幾個月我終於明點解

講多啲黎聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞