2017 HKT/ PCCW grad trainee

819 回覆
9 Like 5 Dislike
hi,想問下有無巴打報左呢個program?
interview開始左未?
因為我見我2星期前報,但到宜家未有消息

n年前報過,到我已經搵到工返緊工果陣先通知我去assessment center
旬工 超正

n年前報過,到我已經搵到工返緊工果陣先通知我去assessment center

果陣你係幾月報同幾月做interview?
即係佢係一年keep住請人?
旬工 超正

巴打點解咁講
旬工 超正

巴打點解咁講

Work life balance
電訊業龍頭 玩撚晒

果陣你係幾月報同幾月做interview?
即係佢係一年keep住請人?

佢截左止之後都報得,我冇去到個ac。
PCCW 爆荀 我果年十個去in 十個最後都冇做pccw
PCCW 爆荀 我果年十個去in 十個最後都冇做pccw

係唔係仲垃圾過零售mt
但pccw 唔係有兩類gt?

Bonus至少半份糧
做狗都要討論

Bonus至少半份糧

已apply 聽fd講好似幾好做 人工唔差

Bonus至少半份糧

聽講得16k

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

18K, 真定假

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

有咁多咩?
但聽講唔是個個都請, 上年我個fd apply左, 但連written test都冇........

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

有咁多咩?
但聽講唔是個個都請, 上年我個fd apply左, 但連written test都冇........

你個fd gpa幾多
呢份工都要驚入唔到

巴打唔明我既情況 我已經半年無工開..見親都唔請

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

有咁多咩?

你個fd gpa幾多

好似唔多睇gpa
識人gpa2.2都做緊

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

有咁多咩?

你個fd gpa幾多

好似唔多睇gpa
識人gpa2.2都做緊

solution 係唔係好垃圾
留個名先,8大2016 engine grad second low 唔知請唔請
回頭是岸

Bonus至少半份糧

聽講得16k

我個fd話18k

有咁多咩?

你個fd gpa幾多

好似唔多睇gpa
識人gpa2.2都做緊

solution 係唔係好垃圾

GT有手有腳就得
我識入非八大都入到 (HKT)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞