【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
佢上次bug嗰單大獲嘢
已經勁多人退款
到今時今日都可以未回收
啱啱喺AppStore申請但係俾system秒速reject
玩大陸game課金已經on9
仲要而家仲跟大陸仔叫手遊?
痴撚線
ios可以點退款?
電話/電腦上面一隻同強国有關嘅遊戲都無
等睇遲早乜鳩碧藍都出事
其實應該直接刪,唔應該等三日。
冇關?唔好傻啦,你地個白起老公官方微博unfollow埋nba
小妹發現facebook好少文宣流通
我自己一個帶風向帶到好絕望

要記住尼場革命唔係淨係屬於連登仔

四五十歲既人多數淨係上fb 佢地多數只會認同大眾都吹奏緊既野

而藍屍page係fb大行其道
正所謂「識睇一定睇comment」
所以我地要多啲係唔同post下面貼文宣同出下風向post

唔該大家唔好淨係focus係twitter戰線
FB戰線一樣咁撚重要
得啦 知你唔玩咁既game好撚高尚
咁閃暖套bikini遲d都改硬
疊紙策劃不嬲都食水深 加上大陸game本來就不了不了
主題字位有限,見諒下
你睇下我內文我有打完整「手機GAME」
唔好乜撚都屌
有冇位比你send email?
如果有就email同佢講個情況
apple好多時好聲好氣都比你退
有錢撚
50000/350~=150
夠我買150隻game。
以前以為大陸game加塊布去遮乳溝已經好戇鳩
屌 原來戇鳩真係無極限
一早del左game
日日卡關 仲要同一關clear十鳩幾次草材料造衫
支那垃圾game 不了
佢件夏日幼稚園泳衣真係無眼睇
唔撚洗理啲低級5毛 或者可能真係巴打 但係好撚毒個啲嚟
Ermm ……
其實我一真都唔明Barbie裝扮game有咩好玩?
明明大陸連個活動都冇出都唔知狗疊驚咩
不過限制你講咩個個之前已經係咁
因為個時台灣人同緊大陸人鬧交 台灣人係咁刷8964
之後就封咗聊天室好似成個月
之後玩會照玩 但係唔交代清楚我都唔會再課

五大訴求 缺一不可
我有玩過戀與不過要貨金就del咗無玩落去
剩係喺bilibili追劇情
白起唔係脫離咗咩特遣處咩
覺得戀與入面嘅特遣處真係好似香港黑警用陰招逼死班evolver
黃絲就係evolver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞