【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
仆街我係男仔,我玩過1
暖暖換裝物語
暖暖環遊世界
巴打都好...有少女心喎
個時唔知有咩遊戲好玩,所以down左黎玩,一玩就停唔到手,唔咁係條街到玩。1代好似唔駛課金,靠過關解鎖服裝。2代好似要課金,唔算多,網上有破解版。3代奇蹟暖暖先變左做online game,所以冇再玩落去
仲記得1代有套連身裙黑粉色,遮腳,好似有鞋手同埋個頭,個時我特别鐘意呢套
然而我有張成個月前既$15都照退到但係半個月前既$78以上就一張都退唔到
佢退咗筆幾日前嘅俾我
啱啱再覆萘佢 希望退埋個半月前嗰筆
我嘅經驗係1-2日嘅幾十蚊/3百幾都直接退
跟住再耐啲 $8都退唔到 所以唔關錢事
搵客服幫忙態度要好啲 盡量講出點解要退 我上面有寫
最好寫埋自己一直都紀錄良好無亂退過錢
我直接寫哂全部訂單號碼一次過處理
寫左,希望會退比我,話哂用左咁耐第一次嬲到要退哂啲錢
整得幾靚 但咁on9既做法真係笑撚左
我住係日本
Apple support禁止左轉去香港同台灣
岩岩用樓主上面個4大點譯做日文
岩岩又再send多次
再次等結果
垃圾公司 後悔課金
睇圖 入面D支那人已經係全民叫香港人做曱甴
麻煩絲打幫手backup啲圖 TWITTER戰線有用

佢地係真心覺得成個地球都係中國既 所以專門踩人地場屌9人搞事
好似連黑色皮褲都禁埋
黑警還眼個美甲動作唔見咗
雖然都知係支那運營,但自我審查成咁真係on9
好彩無課到金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞