【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
之前淘寶買過
問下男朋友有冇印象擺左係邊先
台灣人,你咪搵佢地
都唔係搵唔搵佢地問題
你咁樣公開佢地私隱有經過佢地同意?
仲要咁串係咪on9
我唔想買淘寶版 我想買正版
呢套野好似無幾多間做
有冇睇過amiami有冇?
啱啱search咗 佢寫住:ORDER CLOSED
中國gane
too bad
應該都真係無得賣
再唔係Y拍
如果真係真係無就搵下mandarake有冇二手
奇跡暖暖暫時未有事
濫用突發
就係想買一手 睇黎都係無緣
Anyway多謝絲打
入面仲有豬嘴 氧氣筒 手套 禁撚哂佢丫嘛
本來想開隻GAME最後懷念下
我連打開隻GAME嘅意欲都無堆埋 見到想嘔
明明半日前仲好迷隻game 叫朋友陪我玩
呢件事係突然發生,官方無任何公告擅自更改
而且樓上好多絲打有玩都唔知呢件事
咁樣叫濫用突發? 咁突發定義係咩?
少玩line唔係好留意,sorry
呢個世界差唔多每單新聞,事情都係突然發生。根據你嘅講法,所有新聞post 前面都要加突發啦。

突發嘅意思就係要人即時關注,可能係要immediate action,可能運動有重大轉折,但你呢個「新聞」遲一個禮拜先知根本冇影響,甚至乎有冇真正意義都唔知,你就用突發,唔係濫用係咩?
都幾多
每月課金量好似超過台服
近排進度追得有少少密比人屌得好勁吓
(收集量97%玩家表示你復刻活動等於我無嘢做可以休息)
佢又係無排行戰
但翻譯好屎
Sorry 我啱啱語氣都重咗
因為佢地有名又有人用自拍做頭像
始終係人地私隱 下次唔好啦 記得要遮相遮名
呢單野確實係需要人即時關注 你爬下文睇下有幾多課長重課?個個絲打都講緊一萬起跳 幾皮幾皮喎!
大家都需要知道呢件事從而立即停止課金+嘗試退款緣及DEL GAME抵制!
再押後一個禮拜 知唔知呢間公司又會多咗幾多收入?
而退款係唔可以拖太耐 係有期限

照你咁講法 吉野家都只係炒撚咗個小編姐 大家唔需要咁快煲大件事 由大眾照食吉野家 運動後先清算罷食啊?

膠炒陣啦P牌仔
本身已經係垃圾大陸game
del撚咗佢啦屌

利申:極不滿戀與抄襲嘅MM死忠
建議大家去app store俾1星
多謝你詳細資訊
Amazon 會係二手多定現貨多?
精品我有問過(發現佢係藍絲前)
覆人啲態度串撚到根本唔憂做
單野爆咗出黎之後我真係慶幸佢當初咁撚串
少 速成選錯字
人地之前都話冇抄告埋人贏埋啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞