【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
本身已經垃圾,啲活動下下局你課金
抽六十幾七十抽都未撚齊一套
狗疊不了(利申:台服一開就玩 0課)
我caption 時代革命暫時又未被ban

[借ac]

我想講,暖暖系列一直係我既精神支柱,亦係我第一個會每個月都至少課一次既遊戲。我係由奇暖初期同閃暖開服玩到依家既玩家,依兩隻遊戲陪我渡過左我最難過最唔開心既日子。我明白疊紙一定會自我審查,因為睇返數據,一個公司老板(仲要係中國公司)點會唔驚一個每個月都幫你搵到2,3億既市場(有圖證明)會杯葛佢?繁中服最高峰時期都只係幾百萬一個月。雖然都預計左會發生,但疊紙真係做左依件事既時候我真係好唔開心。本身我已經病到就死,激一激成晚都冇訓過覺,真係覺得好悲哀。依家全世界都好似中國化咁,只要係有中國市場既企業都要迎合中共既喜好,打擊中共既敵人,冇事發生都要自我審查先。我好希望,有一日,要自我審查既時代會結束。

#sorry太長氣
fgo玩日服啦...美服運營同日服都一樣
唔會,我玩到V13 99lv 都照棄game既野始終係虛幻
到一日營運執柒左隻game你咩都無哂
但香港人爭取既自由同民主如果贏左係永遠嘅事
絲打唔好太難過
絲打表示聽過但係冇玩過呢隻Game
美國暴雪可以connect毒撚
台灣咁多課金戰士
戀與同閃暖都好多人課
絕對有潛力成立新戰線
connect台灣班絲打
得罪女人好恐怖ga
你可以入FB群組睇,好多台灣人聲援緊我地
我諗已經唔係比例5:5 台灣人可能佔緊7 香港人係3
無得救.....
香港人後生女公開支持蒙面法

佢本人

佢老豆同臭閪老母雞
佢唔知頭唔知路就沖出嚟
楊珍珠
大陸老雞生個女都特別臭
組隊=非法集結
暖暖組隊最少要3條友架!拉得添呀!
屌講起Apple唔比我退錢,仲有幾千蚊退唔到要寫email鬧鬼佢
曲線?全中國製全抄襲喎巴打
屌我課左3萬咋
之前既退唔到,最近90日既全部都要退
一蚊都唔比佢賺
仲有個王小妍
設定》iTunes與Apple store》Apple ID》檢視Apple ID》購買紀錄》帳單》購買項目》回報問題》選擇「我要退款」》填寫理由》提交》即退/等待審批/唔退要打電話/email
全隊black bloc 之後一直通關失敗
諗起佢失敗個死人樣都想笑
個條友真係痴撚線
我睇過一兩次
然而我而家只係想佢嘔返啲錢比我
我都等緊APPLE覆 屌你老母好好地唔得嘅係要衝出黎柒
FB 專頁/GROUP 好多台灣人聲援我地 我地一齊洗佢專頁版啊
繼續煲大佢啊
我最後都係唔知搬去咩台直接叫連仔幫我搬啦
時隔一日 依加個POST係遊戲台啦巴打
唔好咁燥底 大家都各自爬緊山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞