【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
https://getsupport.apple.com/?caller=cups
應用程式及軟體>App Store>訂閱及購物項目>要求退款>電子郵件
直接搵客服 只限1個月內的紀錄
過1個月我諗應該唔得但可以照試下
其實最好嘅方法係搵一個中文/英文好嘅絲打提供一個退款函嘅範本

將範本貼喺官方公告下嘅cm

一定大把人跟

狗疊繼續唔表態就由鳩佢
唔明啲男人個腦諗咩
抽卡垃圾game有咩好玩
今日睇新聞先知 原來係12號嗰日更新
維穩維到咁真係冇嘢好講
呢隻GAME都仲可以棄
但奇蹟暖暖我玩咗3年唔捨得
樓主俾啲意見我
btw push
唔計8折雙倍同其他活動送卷,總數要成41萬幾港紙先穿
我計完個下就唔打算課穿佢,即時佛左
我試過1個月內只要筆錢大過78就唔比我退,於是我寫左封信去鬧鬼佢,等緊佢覆
笑撚死 個口罩掛耳仔
0課玩家本黎想玩多排先棄
而家搞D咁既野 即棄
1-2日唔洗審核可以即時退 過1-2日嘅$15都退唔到架喇
唔關錢事 要搵客服幫幫手
宜家我成個聯盟比班小粉紅label咗做港獨盟
仲俾盟裏面嘅大陸二五仔cap圖公審其他成員
係咪聯盟簡介到打我哋口號嗰個

五大訴求缺一不可,你班大陸喱睇清楚邊一忽港獨?<<<依個?

我見fb有
唔係
佢地見同一個盟入面有太多簡介嗌口號嘅就已經當係港獨盟
因為啲大陸盟一見到有人改口號簡介已經即踢,
所以當見到會長唔處理就覺得係包庇=港獨盟

暫時見到公審緊呢幾個,
不排除仲會再多
我諗1個月內都可以試下退款
太耐嘅都試下睇下退唔退到款?
機會未必好大 但試咗先 始終已經比哂錢扣哂數
Apple覆咗我啦 我上個月9月28號開始玩同課金
佢肯全數退返哂比我 包括月卡都退埋

IOS退款流程係前幾個留言 可以搵下
請直接send email搵客服!
就咁撳回報問題 審核嘅係系統 佢係睇時間退款

重點要講:
1.佢突然係無預警無公告下更改遊戲內容(口罩)
與當下推出時完全不一樣
係因為最近禁蒙面法>>打壓人權

2.唔比我地係個人簡介輸入光復/革命/香港人
記得寫埋香港人都唔比打!香港人呢個字根本無問題!
>>政治因素打壓言論自由

3.大陸玩家因政治因素號召大量玩家惡意檢舉香港人帳號
而遊戲公司坐視不理(呢個一定要講!)
>>因政治因素被逼害,欺壓 帳號沒有任何保障 惶恐隨時被封鎖帳號

4.如果從來未試過退款可以試下同佢講從來都無要求過退款,係遊戲公司做得太過份先要求退款

你地可以試下講類似嘅野 但我建議係唔好copy&paste
真係想試下拎返啲錢唔比間公司賺就唔好懶

附上成功嘅紀錄 大家加油啊
一蚊都咪撚比間仆街公司賺!

講漏咗樣野 記得舉證 呢個post有好多圖可以用架
最近有無課過? 申請退款!!!
推!申請退款!#618有詳細教學!
我都玩左兩年
今日仲打到光復香港 時代革命
但唔知過多幾日仲打唔打到啦
維穩到咁
你冇玩過第一集,你唔會明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞