【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
你班男人啊
咁女人中意買衫啊嗎,我現實買唔到咁多
比我係遊戲到買都唔得咩

多謝絲打,已經問緊其他friend
以前仲會課金,依家屌佢老母啦
利申:game已del
奇蹟暖暖果時已經係啦屌
果時出個課石活動

唔記得套衫叫咩名
日版露心口露腿
陸服無啦啦加塊布遮住對波,又加一堆布遮住條腿
最撚可恥係港澳台服跟撚住陸服黎改
結果我就無再玩
笑撚死
我由之前環遊世界就開始玩,玩左半年就停左,因為真係忍唔住手成日想課金抽新套裝
我同絲打相反 最近心情好差 想搵d game療癒下心靈
認同絲打講 遊戲係好用心製作 相隔5年玩返覺得所有野都大大進步
但係搞到咁荒謬真係不了 我寧願唔玩
另一隻垃圾IGG都係啦(旗下出名有王國紀元)
玩緊巨龍國度(無乜人玩, 開左3個月左右, 成個月都無更新)
琴日傍晚開GAME彈"比魔物入侵要召義士打救" 有問題維修
開返GAME, 屌佢老母..個盟名由"香港革命軍"變左"HK", 本身團有人排全球第3, 維修後個排行榜無左佢名, 好多字眼敏感字眼都打唔到
隻GAME全球性, 大陸係無得直接DOWN, 要海外比APK先玩到
咁都做自我審查, 屌佢老味....
on9 game
疊紙本身都係垃圾公司
屌,垃圾疊紙大陸公司嘛,我連戀與都del埋,好心痛但真係玩唔落,一諗起白起係公安就想嘔

但我真係好中意許墨
棄咗好耐又要錢又要肝
啲衫嚟嚟去去都係嗰幾件 變個色就想賺錢
毫無誠意 垃圾驚 不了
再也不玩暖暖系列
要玩記得玩日版
btw有隻乜鳩戀與製作人呀
又係同一間野代理
記得抵制埋果隻嘅陸台服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞