【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
所以你唔好睇少呢隻game

屌我今日係咁打錯字
我屌
fgo玩日服啦,而家比以前有良心
或者美服都係aniplex做返運營
好彩我對自己發過誓淨係會課fgo同刀劍其他game全部無課
警總靜坐現場,有老人有中年人有外國人有後生仔。

好多中年帶哂席同櫈黎,準備過夜。
想有新行動?想要靚畫面?咁你就快啲過黎啦

今日攰唔出都唔緊要,準備聽日接力

同我煲大佢,唔好當銀髮手足係condom
Bjd我有幾隻 妝都自己識化埋
5萬可以買到三至四隻volks限定tim
fgo唔捨得台服自己個100級寶五絆10完全體老公
中國遊戲 = 個人資料直送中共
日本紅第五人格真係心情好撚複雜
仲要persona5同佢玩合作
屌Atlus求其出隻game都大把死忠買啦洗唔洗貪rmb
唔好睇少女人課起金嚟好恐怖㗎
之前有玩隻日本女性向偶像育成game叫essemble stars(個人覺得遊戲性上仲無野做過閃暖)
唔課金點努力打活動排名都係得廿幾萬
排第一嗰個課體力加埋抽+突滿活動卡都分分鐘過百萬港紙最記得有有個角色俾人叫兩億嘅男人因為個池總共俾人課咗兩億
fgo出咗4年總共賺咗30億美金仲未計週邊收入
所以叫人罷課game同罷買藍店一樣好重要
Es認真好食錢
要養隊沖排名 要追周邊又多一筆
我之前都課咗唔少重試過肝到訓着
佢遲啲仲要大型更新加埋3d音樂game又可以賺多一輪
音樂game要肝真係會死人
期待音樂驚好彩我鐘意個個係冷角 如果唔係到時會肝死
絲打表示唔知呢隻game
p牌手動推一下
應該無人冷得過我推佐賀美老師
北斗老竇出嗰陣真係有少少覺得做乜鳩雖然三木真好好J
宗老師人氣應該最少
想問好耐 美服多唔多人玩
我覺得女仔玩呢d game 無問題 但男人老狗玩就
玩到92LV課左萬幾蚊,同台灣line group左班女既公會玩活動,而家先棄game會唔會可惜d

的確係好可惜 但係佢咁樣踩到上心口仲忍? 
仲有 你做咩群組同成員名都唔遮 貼哂佢地出黎
其實啲廠扮無事唔自我審查都無咁多嘢發生係要自己攞嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞