【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
奇跡暖暖抱枕,點處理好?可燒,可割
所以真係好撚嬲
仲要見到咁多日本人玩 賺錢賺到準備動畫化添

屌你老母幾時支爆
應該要CRACK先得
驚已del
話我理不服人「淨係」攻擊你P牌仔
即係打咁大篇野直接無視

可以做啲咩?呼籲身邊朋友同轉載呢件事
有玩嘅睇到咪一齊抵制佢囉
你亦都可以去隻GAME個PAGE一齊留言抗議
你可以做到嘅好多 而唔係坐係度屌人

「以為係咩大事」 即係只係你主觀覺得唔係大事
而呢件事的確唔細 係類似前幾日發生嘅暴雪事件
仲有 呢件事係直接延伸埋去台灣個邊 已經算係國際間嘅事
你可以自己搵閃耀暖暖FB PAGE 睇下個POST啲留言
香港/台灣抗議比例係5:5 而且台灣個邊有一班有心人已經煲大去佢地嘅傳媒度
我亦已經向蘋果報料 蘋果記者簡單問我個人資料後話會轉交採訪部跟進
呢件事的確做唔到核彈 我亦無加上去
但我認為加突發字眼並無任何問題

Btw,我幾時講過抵制吉野家嘅post就要加突發?
你係咪理解錯咗啲乜?
當係紀念啦 覺得眼冤就掉咗佢啦
暖暖系列fans
好在閃暖淨係課過一兩單 唔重手
琴日已經知 係咁搵客服 無人理我 屌佢老母疊紙
課嗰3萬6我當扔落鹹水海
算啦巴打,條友寫四個字以為自己突破盲點見解好獨到,搵交黎嗌,無謂哂口水同條on9仔嘈
呢度又有個課長
絲打我真係好佩服你地 洗咗咁多錢話唔玩就一齊唔玩
我玩咗2個星期 決定抵制del game都有啲唔開心
鍵盤戰士唔好再講蛋糕,做嘢啦!
【國際支線突發!】台灣內政部為香港黑警正名
https://lih.kg/1650485
首先,我係話你理不服人就人身攻擊係P牌。如果你挑出p牌黎講而唔係作攻擊而係論點,咁係自欺欺人。

2,我由始而終都係想講你濫用突發,你可以話我唔止noted with thanks,但係唔代表你可以濫用突發。

3,你認為呢件係大事亦只係你圈中嘅主觀感受。從一而終你講嘅所有論點都冇justify你要落突發。攞走突發令好似我嘅人冇禁入黎睇,影響你通知蘋果?冇。影響你去facebook page投訴?冇。我呢個non player 需要第一時間關注你呢個post而唔係睇其他先?冇需要。

如果你個句「大家唔需要咁快煲大件事」係呢個context唔代表落突發,某程度上反映咗你嘅call for action 唔justify落突發
好啦我唔理佢 我都覺得佢好煩
Btw,我係絲打 應該冇巴打玩呢啲GAME
開服玩家……唉
我好中意暖暖 但係支那人尚且可以因為一句說話就集體罷玩/集體抵制/集體杯葛佢地鐘意嘅所有嘢
我又點可以比班蝗蟲更無骨氣
Ok notes with thanks
燒去台灣
班支那人點會 口講愛國口講抵制
全部都係得把口
不過絲打講得啱 我地要有骨氣 唔玩就唔玩
台灣嗰邊有一班有心人幫我地煲大緊去傳媒度啦
群組大部份台灣人都話會一齊抵制/DEL GAME
見到你哋課咁多
香港人消費能力咁強罷玩係支那game嘅損失
淨係想退半個月前課嘅特權卡 啱啱申請退款但apple唔比 有冇絲打有辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞