【突發】 手遊閃耀暖暖跟上香港實施禁蒙面法

644 回覆
801 Like 31 Dislike
我嗰個又會咁巧合喺支聯辦俾人塗黑 口交部衝出黎譴責嘅第二日出
得啦你威啦 刷夠存在感未啊?
大陸GAME我唔敢LINK FB
我淨係LINK左個EMAIL(平時唔會用嘅分帳號)

我諗依加都有D難賣 我見群組上好多人都想賣號但賣唔出
我搞掂左啦,整左個fake email link返個ac順便del埋fb授權,不過唔知有冇人買
唔求回本,但求蝕少啲啦
幾時都話d小粉紅好玻璃心,繁中服關佢地咩事

大家係咪都已經退左錢+Del game?
大部分都係
班大陸嬸po哂d支持香港既acc出黎舉報,可能會被封號
大家入去睇下有冇自己
我咁邊緣都被人po左出黎

https://m.weibo.cn/status/4427033713183962
佢地自己黎繁中服玩 到底關佢地咩事
佢地依加一個一個截圖上去公審
Fb group 封存咗 去咗新group未
我googleplay 試左退錢佢唔比退,張特權卡買左半個月

另外想問點樣Del ac? 我用真。gmail開ac, 想del 左佢唔留record
舊group封存咗 個admin衝出黎柒 成班人屌鳩佢
屌撚到佢封存group 笑死
仲有大部分屌佢嘅都係台灣人
官方group賣唔到 舊group又封存咗
佢地有新開一個 但人數暫時有啲少
你都可以試下係嗰度賣
我唔識搞 sorry
上面有位絲打link fb 轉咗link fake email
你試下問下佢
on9手油玩嘅都弱智
得喇你最撚醒啦 刷夠存在感好收皮
躝返出去啦仆街
隻game有咩吸引地方令你貨足5萬?

奇蹟暖暖 閃暖暖暖 戀與製作人
我一早棄撚晒!!!
要幾撚毒先會玩呢類
3個月內全部都申請左退
但係全部唔成功

佢話閃耀暖暖個使用者協議寫明
只可以退7日之內且
退費時需保持商品之完整性

有冇其他方法
收聲啦屌你老母
你係IOS定ANDROID?
聽講IOS 客服都會好少少 比較易話為
我出POST當日都SEND左客服比IOS 暫時無覆
課左1-2日既都即時退到(而D鑽石我已經用左)

ANDROID我唔清楚 試下覆返佢
遊戲公司擅自更改遊戲內容並沒有任何公告,
以政治因素打壓言論自由﹑人權。令玩家蒙受不必要損失。
你追下POST會發現好多絲打全部課金都係萬萬聲
女仔係鍾意扮靚買衫 呢個真係無辦法
個POST開始沉沉地,推唔郁
但其實呢個係可以做到國際戰線
FB好多台灣人聲援緊
個遊戲機制根本係逼人課金
開服玩左半個就 del game 保平安
iOS
我岩岩全部又send多16封信
等覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞