[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
拜仁哥斯達傷左

Douglas Costa's injury is nothing serious. He will probably be available again after the international break.
拜仁哥斯達傷左

Douglas Costa's injury is nothing serious. He will probably be available again after the international break.

依個當年友賽,係皇馬右路,如入無人之境
拜仁哥斯達傷左

係OK既 但係單細胞生物黎 剩係識拎波向前沖
拜仁哥斯達傷左

今年路watt啦
據《阿斯報》報導,皇馬後衛拿祖近日接受了科貝體育的採訪。

已為皇馬效力16年

“這是我一生的球隊,希望我能夠在皇馬結束自己的職業生涯。比賽和上場時間會說明一切的。希望所有的賽季都能夠像本賽季一樣。”

去年夏天對是否留隊曾有疑慮

“我有一點點疑慮,但是球會、教練和我最終決定我們再待一年。當皇馬告訴你他們希望你留下時,那種感覺是非常特別的。我之前沒想到今年的情況能夠如此好。當我能夠踢出好的表現時,也許他們就能夠更加輕鬆的選擇我上場了…”

拿大哥是最堅

睇到有d眼濕濕
16年
今年先開始做到半正選
加油呀拿大哥

拿大哥是完美的男人

已為皇馬效力16年

“這是我一生的球隊,希望我能夠在皇馬結束自己的職業生涯。比賽和上場時間會說明一切的。希望所有的賽季都能夠像本賽季一樣。”

“我有一點點疑慮,但是球會、教練和我最終決定我們再待一年。當皇馬告訴你他們希望你留下時,那種感覺是非常特別的。我之前沒想到今年的情況能夠如此好。當我能夠踢出好的表現時,也許他們就能夠更加輕鬆的選擇我上場了…”

拿大哥是最堅

睇到有d眼濕濕
16年
今年先開始做到半正選
加油呀拿大哥

拿大哥是完美的男人

30歲拿祖經已贏盡所有錦標,名成利就…
唔識一定係手腳
拖舟做得最錯係太快收返辛仔
原本已經有沾 摩 米 卻 高 伊
辛仔除左歐國盃後主力未返黎有機會上陣之外
真係越黎越小上陣機會
仲要西盃都出埋局
求求拖舟留伊斯高
我記得佢開頭加盟個季
有排bbc狀態都好差
都係伊斯高一人carry全隊
之後講緊最深刻印象已經係今年對馬體
好想睇多幾次,幾年,甚至十年
冇左伊斯高我想像唔到點破陣
實比下體當狗咁撚

就係呢個原因
所以我唔想下年收番華利祖

已為皇馬效力16年

拿大哥是最堅

睇到有d眼濕濕
16年
今年先開始做到半正選
加油呀拿大哥

拿大哥是完美的男人

30歲拿祖經已贏盡所有錦標,名成利就…
唔識一定係手腳

拿大哥無名英雄
重溫拿祖世界波
https://www.youtube.com/watch?v=tOQoOgmq1yg

迷拿
Easy goal將會由白色衫轉做紅色衫
isco走都唔撚去阿狗啦 阿狗今年冇前四 邊撚個會去
重溫拿祖世界波
https://www.youtube.com/watch?v=tOQoOgmq1yg

迷拿

占屎迷拿

因為有雲加

因為有雲加

不了 沾屎去就差唔多 去到一定大放異彩 光芒四射
Easy goal將會由白色衫轉做紅色衫

下年皇馬作客紅色衫咪得

因為有雲加

邊個都唔好去阿 自我毀滅

因為有雲加

不了 占士將會踢皇馬踢到掛靴

因為有雲加

呢句恐怖過我琴晚聽果D鬼故

因為有雲加

咁後生就要掛靴

因為有雲加

咁後生就要掛靴

好想睇波
國際賽麻撚煩
我占係我皇未來支柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞