[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
葡萄牙個陣年輕左好多
之前中場仲係靠摩天奴 魯爾梅利斯
個期好頹
真係打晒朗哥一個
有時傷都要紮住上
哩家換左班新仔
力氣速度反擊都唔錯
Mario d 技術唔差
Btw 哥利斯馬d腳外片波傳中真係好撚準
希望18世盃可以走遠d
葡萄牙個陣年輕左好多
個期好頹
真係打晒朗哥一個
有時傷都要紮住上
哩家換左班新仔
力氣速度反擊都唔錯
希望18世盃可以走遠d

後防比比開始老了
方迪都3張野
葡萄牙個陣年輕左好多
個期好頹
真係打晒朗哥一個
有時傷都要紮住上
哩家換左班新仔
力氣速度反擊都唔錯
希望18世盃可以走遠d

後防比比開始老了
方迪都3張野

越老越穩健
Btw比比剷完人之後主動伸手出黎膽同人打氣
我冇睇錯呀嗎
葡萄牙個陣年輕左好多
個期好頹
真係打晒朗哥一個
有時傷都要紮住上
哩家換左班新仔
力氣速度反擊都唔錯
希望18世盃可以走遠d

後防比比開始老了
方迪都3張野

越老越穩健
Btw比比剷完人之後主動伸手出黎膽同人打氣
我冇睇錯呀嗎

比比轉左練內功 唔打交了
樓上做乜鳩

對笠笠有咩不滿啊
牙朗今年入唔入到50球
牙朗今年入唔入到50球

30球收貨了
牙朗今年入唔入到50球

30球收貨了

轉緊型30真係夠了
樓上做乜鳩

對笠笠有咩不滿啊

我話果個潘xx

有咩唔滿意直接開聲
單單打打冇意思
diego llorente咪仲撚好
皇家馬德里在歐聯8強面對拜仁慕尼黑,皇馬中場卻奧斯很期待倒戈舊東家,完全沒有緊張怯懦的心情。

7:1
皇家馬德里在歐聯8強面對拜仁慕尼黑,皇馬中場卻奧斯很期待倒戈舊東家,完全沒有緊張怯懦的心情。

「施丹上任後每次講話都非常清楚,他不會花20分鐘來鼓舞士氣,施丹不需要這些東西。施丹的存在已經是成功的化身。相反,安察洛堤是喜歡對話的教練,喜歡和每位球員建立緊密關係,所以他離隊時隊員一度很傷心。」卻奧斯說道。

贏波的化身

「施丹上任後每次講話都非常清楚,他不會花20分鐘來鼓舞士氣,施丹不需要這些東西。施丹的存在已經是成功的化身。相反,安察洛堤是喜歡對話的教練,喜歡和每位球員建立緊密關係,所以他離隊時隊員一度很傷心。」卻奧斯說道。

贏波的化身

咁識講嘢

贏波的化身

咁識講嘢

兩邊都讚晒得黎又講得有紋有路

贏波的化身

咁識講嘢

兩邊都讚晒得黎又講得有紋有路

醒目仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞