[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
自大到🤦🏼‍♂️
你班嗨仔唔好亂咁up 好多疤狗mon緊

得佢痴撚左線

反拜先鋒在此

正嗨仔

short 9 jor

巧型

霸氣,不愧為我朗接班人

監獄風雲?
D新聞成日話施丹想買世三
但老老豆豆就算買到又有咩位可以比佢踢?
搞到以前7條煙咁頭重腳輕有撚用

Easy goal > 夏世三
仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

可能c7打正前

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

可能c7打正前

hazard c7 bale

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

可能c7打正前

如果契仔賓周可以放後備我唔介意

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

可能c7打正前

如果契仔賓周可以放後備我唔介意

C7打正前應該會扭計

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

留到easy goal 已經夠

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

呢樣真

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

其實要防中同左閘輪換如果留到isco,morata

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

呢樣真

仆街光頭佬多d輪換啦
場場20分鐘 點留人?
有無人同我一樣好鍾意LASS係皇馬個陣!?好鐵血

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

呢樣真

仆街光頭佬多d輪換啦
場場20分鐘 點留人?

其實我支持唔要世三
不過如果世三黎到睇黎本身個陣都要大執位
不過拖帥識撚變陣咩
最勁咪又係燒味
如果淨係打拉斯彭馬斯, 下體會個D
EASYGOAL真係不二之選
同埋出多D高仔啦屌
有無人同我一樣好鍾意LASS係皇馬個陣!?好鐵血

不了
理撚得你買邊個 正選都係笨馬踢
Btw 買左閘 真係要 有冇邊個勁又買得到真係要買
Btw 買左閘 真係要 有冇邊個勁又買得到真係要買

祖記個sandro? alaba

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

呢樣真

仆街光頭佬多d輪換啦
場場20分鐘 點留人?

Morata同Isco要既唔係後備入替 係正選
唔講賓周/達仔問題 卻摩正選太穩 Isco已經係3個中場之外最多出場果個
仲要陣中有個占士要間中俾一場正選佢踢
高仔阿辛又要有出場機會

btw夏神勁到仆街 d突破力有美斯級數 亦係皇所欠既野 但佢同c朗撞哂位 咩夏神/c朗入中路根本為出而出 c朗試過幾多年 夏神冇左costa開路都差左
要搶夏神一係就大膽放走c朗/變後備 但可能性幾乎零
如果要買寧願要前鋒 c朗老化後皇冇一個入球重心 夏神本身都係入球偏少個類 靠賓周等死啦
買到世3既話梗係打442
牙朗正氣打前
左右翼世3牙頹

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

呢樣真

仆街光頭佬多d輪換啦
場場20分鐘 點留人?

唔講賓周/達仔問題 卻摩正選太穩 Isco已經係3個中場之外最多出場果個
高仔阿辛又要有出場機會

btw夏神勁到仆街 d突破力有美斯級數 亦係皇所欠既野 但佢同c朗撞哂位 咩夏神/c朗入中路根本為出而出 c朗試過幾多年 夏神冇左costa開路都差左
如果要買寧願要前鋒 c朗老化後皇冇一個入球重心 夏神本身都係入球偏少個類 靠賓周等死啦

睇佩狗訪問 真係有機會追摩納哥個Mbappe
不過應該都係世界盃之後既事
所以今年都係唔會買前鋒 繼續賓周馬 屌你正呀喂
牙朗正氣打前
左右翼世3牙頹

4 2 2 2

仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩

呢樣真

仆街光頭佬多d輪換啦
場場20分鐘 點留人?

高仔阿辛又要有出場機會

c朗今年都開始轉型成功,同埋佢都多分波比其他人,世三打左,c朗前我覺得可行,反而打442最好真係安76 isco左james右個期,中場夠平衡
牙朗正氣打前
左右翼世3牙頹

我腳點算
牙朗正氣打前
左右翼世3牙頹

4 2 2 2

對護級隊就得
對強隊實比對面打爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞