[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
gap

點 想串我?
屌你老母

有咩誤會

講定先
又追擊世清
https://youtu.be/OaAM77RzZRM

追和果下全世界癲撚晒
又追擊世清

改左名叫笠清了

..
又追擊世清

改左名叫笠清了

..

又恰我老死世清
又追擊世清

改左名叫笠清了

..

又恰我老死世清

由鳩佢啦
屌咩 present個日打敗人

睇波大晒

睇波大晒

呢個真
施丹的皇馬成為了紀錄收割機,現在他又瞄準了下一個紀錄:拜仁慕尼黑創造的各項賽事61場連續入球的紀錄。拜仁是在2013年3月16日到2014年4月5日期間創造這一紀錄的,這也是歐洲球會的連續入球紀錄,而皇馬目前的連續入球場次是49場。

又想拎多樣記錄幫光頭佬刷cv

今季皇馬就有機會打破拜仁的紀錄。皇馬到賽季結束至少還要踢13場比賽,如果進入歐冠盃決賽,那參賽場次將達到16場。這也意味著如果皇馬每場比賽都入球,那連續入球場次至少能達到62場,剛好可以超越拜仁。

通常一報完下場就比人零封
差成十幾場都報過到四月先算啦
啲傳媒成日吹奏啲記錄,正正常常捧盃咪仲好
啲傳媒成日吹奏啲記錄,正正常常捧盃咪仲好

因為無杯捧
‪Real Madrid's pre-season schedule: 🕐

‪23 July: Man United - Real Madrid‬

‪26 July: Real Madrid - Man City‬

‪29 July: Real Madrid - Barcelona‬
邊個再笑我手腳gap王係笠仔 我即刻屌爆佢
邊個再笑我手腳gap王係笠仔 我即刻屌爆佢

《馬卡報》表示,J.洛今季依然沒有得到施丹的信任,今季進行過半,J.洛僅有兩場比賽打滿90分鐘,分別是對陣希杭和維拉利爾的比賽。而在皇馬今季的關鍵比賽中,J.洛則基本沒有得到出場的機會。

公道講句 沾屎有咩得罪拖帥 會唔會差到場場睇飲水機
占士必須正選
屌佢老母臭閪
有冇人知其實去睇一次皇馬主場連機票果啲幾錢
  《馬卡報》表示,J.洛今季依然沒有得到施丹的信任,今季進行過半,J.洛僅有兩場比賽打滿90分鐘,分別是對陣希杭和維拉利爾的比賽。而在皇馬今季的關鍵比賽中,J.洛則基本沒有得到出場的機會。

Happy

陣中有邊個差過佢

陣中有邊個差過佢

又真係數唔到有邊個差過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞