[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
屌奶星
玩場smite撞到個小學雞高登仔
仲要好似以前波台見過
Rubber
屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

HI巴打
唔想同新手玩考慮下5排
屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

HI巴打
唔想同新手玩考慮下5排

屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

HI巴打
唔想同新手玩考慮下5排

sea無人玩 有人組既一早party啦
屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

HI巴打
唔想同新手玩考慮下5排

anyway Beta岩岩重玩
再R幾隻FD入坑 乜撚都未做已經自己係咁屌 自己諗下會有咩感受

同埋 好話唔好聽 打場機都咁落心力 點解唔打ranking
屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

HI巴打
唔想同新手玩考慮下5排

再R幾隻FD入坑 乜撚都未做已經自己係咁屌 自己諗下會有咩感受

arena有ranking就好 屌完就算 屌親你既同巴打加2位朋友講聲唔好意思

下次game中再見
施丹的皇馬成為了紀錄收割機,現在他又瞄準了下一個紀錄:拜仁慕尼黑創造的各項賽事61場連續入球的紀錄。拜仁是在2013年3月16日到2014年4月5日期間創造這一紀錄的,這也是歐洲球會的連續入球紀錄,而皇馬目前的連續入球場次是49場。

又想拎多樣記錄幫光頭佬刷cv

今季皇馬就有機會打破拜仁的紀錄。皇馬到賽季結束至少還要踢13場比賽,如果進入歐冠盃決賽,那參賽場次將達到16場。這也意味著如果皇馬每場比賽都入球,那連續入球場次至少能達到62場,剛好可以超越拜仁。

On9 點會破到

連續入球都有得J
屌奶星
仲要好似以前波台見過
Rubber

HI巴打
唔想同新手玩考慮下5排

arena有ranking就好 屌完就算 屌親你既同巴打加2位朋友講聲唔好意思

下次game中再見

希望下次我地玩得好D啦下
無謂因D小事嘈
準備比拜10:0

輕鬆對應

出占士有機會10:2
占士兩球遠射

占士兩球遠射

是時候要走了。。

占士兩球遠射

是時候要走了。。

冰個走牙?

占士兩球遠射

是時候要走了。。

冰個走牙?

james

占士兩球遠射

是時候要走了。。

冰個走牙?

james

真嘅我會喊

占士兩球遠射

是時候要走了。。

冰個走牙?

james

真嘅我會喊

5:占士洛迪古斯(哥倫比亞 / 25歲)
潛在下家:車路士、國際米蘭、祖雲達斯、拜仁慕尼黑、巴黎聖日耳門
轉會機率:*****

相比起伊斯高,占士洛迪古斯掉失機會的情況更加嚴重,皆因這名哥倫比亞國腳曾不理皇馬的反對,帶傷出戰國際賽,引來一眾銀河艦隊高層的極為不滿,因此盛傳此子早已被掛牌出售。

若然占士洛迪古斯最終於今夏離開皇馬,相信施丹的球隊亦不會以一個低價將其賣走,預料有關的轉會費將達至7500萬歐元以上。

http://football.fanpiece.com/footballhawkeye/五大中場均成為豪門獵物%2D皇馬今夏將迎來嚴重失血-c1273574.html

占士兩球遠射

是時候要走了。。

冰個走牙?

james

真嘅我會喊

5:占士洛迪古斯(哥倫比亞 / 25歲)
潛在下家:車路士、國際米蘭、祖雲達斯、拜仁慕尼黑、巴黎聖日耳門
轉會機率:*****

相比起伊斯高,占士洛迪古斯掉失機會的情況更加嚴重,皆因這名哥倫比亞國腳曾不理皇馬的反對,帶傷出戰國際賽,引來一眾銀河艦隊高層的極為不滿,因此盛傳此子早已被掛牌出售。

若然占士洛迪古斯最終於今夏離開皇馬,相信施丹的球隊亦不會以一個低價將其賣走,預料有關的轉會費將達至7500萬歐元以上。

http://football.fanpiece.com/footballhawkeye/五大中場均成為豪門獵物%2D皇馬今夏將迎來嚴重失血-c1273574.html

希望唔好去英超
gap
gap

點 想串我?
屌你老母
gap

點 想串我?
屌你老母

有咩誤會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞