[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
在西班牙《馬卡報》看來,外界對於賓施馬的批評十分奇怪,因為賓施馬在皇馬的數據十分優秀,不應該得到外界的貶低。賓施馬現在已經排名皇馬聯賽隊史射手榜第9名,而其中沒有一粒12碼,十分高效。

最已陣

光頭佬+大哨混合體

巧型
在西班牙《馬卡報》看來,外界對於賓施馬的批評十分奇怪,因為賓施馬在皇馬的數據十分優秀,不應該得到外界的貶低。賓施馬現在已經排名皇馬聯賽隊史射手榜第9名,而其中沒有一粒12碼,十分高效。

最已陣

光頭佬+大哨混合體

目前,賓施馬西甲入球數119球,與皇馬傳奇阿曼西奧打和,不過阿曼西奧的數據里,有10粒12碼,如果排除12碼,那麼賓施馬的入球數要高於阿曼西奧,甚至於另一位皇馬傳奇布達堅奴打和。

名宿賓施馬

十二碼唔係入波啊依家

巧型

霸氣,不愧為我朗接班人
界對於賓施馬的批評十分奇怪,因為賓施馬在皇馬的數據十分優秀,不應該得到外界的貶低。賓施馬現在已經排名皇馬聯賽隊史射手榜第9名,而其中沒有一粒12碼,十分高效。

BEN!!BEN!!BEN!!
界對於賓施馬的批評十分奇怪,因為賓施馬在皇馬的數據十分優秀,不應該得到外界的貶低。賓施馬現在已經排名皇馬聯賽隊史射手榜第9名,而其中沒有一粒12碼,十分高效。

哇丁賓周貢低汁,割𥱊先

巧型

巧型

巴打改邪歸正?
來自英國《鏡報》的消息,有傳利物浦已決定於今夏收購皇家馬德里中場占士洛迪古斯,但前提是需要重奪歐聯資格。

利物浦!冠軍!

哇丁賓周貢低汁,割𥱊先

占士都算 BenBen都反真係唔好話自己真皇
來自英國《鏡報》的消息,有傳利物浦已決定於今夏收購皇家馬德里中場占士洛迪古斯,但前提是需要重奪歐聯資格。

賣賣賣

賣賣賣

沾士有market
你地班迷沾應感到榮幸
屌呀,利咁柒
自大到🤦🏼‍♂️
你班嗨仔唔好亂咁up 好多疤狗mon緊

得佢痴撚左線

反拜先鋒在此
D新聞成日話施丹想買世三
但老老豆豆就算買到又有咩位可以比佢踢?
搞到以前7條煙咁頭重腳輕有撚用

清洗賓周叫世三打影鋒

清洗賓周叫世三打影鋒

假9朗點睇

Easy goal > 夏世三
仲哂錢做乜

清洗賓周叫世三打影鋒

假9朗點睇

買黎真係多鳩餘 比個唔係踢開既位佢

Easy goal > 夏世三
仲哂錢做乜

吹姐
買鬼到咩
屌呀,利咁柒

柒頭占
自大到🤦🏼‍♂️
你班嗨仔唔好亂咁up 好多疤狗mon緊

得佢痴撚左線

反拜先鋒在此

正嗨仔

巧型

霸氣,不愧為我朗接班人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞