[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
講起球迷,有無人以前聽過皇馬世界呢個網站

都係會員黎
皇馬世界後 轉左會去rbm

應該算係最舊既皇迷網站,數數下都已經十幾年
今晚好似有皇狗傳奇隊對利狗傳奇隊

奧雲
我伊國家隊有波入

幾點?
我伊國家隊有波入

愈黎愈有波味
令一邊箱睇下占士果球兩腳12碼
拿華斯
拿華斯

今次到訓住個波
無啦無啦 大家下季真係未必再見到佢
拿華斯

今次到訓住個波

唔講下季住
而家四月關鍵時期
拿華斯

今次到訓住個波

唔講下季住
而家四月關鍵時期

Kiko上位時間到
《馬卡報》指出,班拿貝球場習慣於欣賞死球大師的表演,之前的大衛碧咸、費高,到如今的卻奧斯,都有著一腳不俗的角球助攻能力。

最明顯的例子,拉莫斯成為卻奧斯角球助攻的最大受益者。今季卻奧斯已經七次助攻拉莫斯破門得分,其中拉莫斯在對陣拿玻里、拉科朗尼亞、皇家畢迪斯都攻入過關鍵入球。

卻奧斯的角球,很犀利

腳仔真係好撚型
如果個陣唔買BALE買HAZARD會係點呢
又唔玻璃又肯配合
不過冇BALE就冇左高速撚巴查事件
又唔玻璃又肯配合

果陣迪馬勁過HAZARD啦
《馬卡報》指出,班拿貝球場習慣於欣賞死球大師的表演,之前的大衛碧咸、費高,到如今的卻奧斯,都有著一腳不俗的角球助攻能力。

最明顯的例子,拉莫斯成為卻奧斯角球助攻的最大受益者。今季卻奧斯已經七次助攻拉莫斯破門得分,其中拉莫斯在對陣拿玻里、拉科朗尼亞、皇家畢迪斯都攻入過關鍵入球。

卻奧斯的角球,很犀利

腳仔真係好撚型

腳摩兩大角球機器 中間一字排開阿頹阿朗拉膠華仔米路達仔
又唔玻璃又肯配合

安76改造肉盾真係好尾機
又唔玻璃又肯配合

都要本身球員勤力至得
迪馬踢波唔錫身又唔介意跑上跑落先改造到
又唔玻璃又肯配合

都要本身球員勤力至得

同埋睇心態睇球會
V92都叫佢打中場
又唔玻璃又肯配合

都要本身球員勤力至得

根本唔賣迪馬咩事都冇

係要格硬買件垃圾沾返黎
又唔玻璃又肯配合

會屈唔到頭鎚
又唔玻璃又肯配合

都要本身球員勤力至得

根本唔賣迪馬咩事都冇

係要格硬買件垃圾沾返黎

呢單又唔關占事 個陣未踢世盃 佩狗已經唔想要迪馬加薪問題
周五世盃外歐洲區D組,威爾斯在下半場少踢1人,和主場的愛爾蘭踢成0:0完場;威爾斯主將加里夫巴利領黃牌,下場將要停賽。

猩猩世界盃夢玩完
周五世盃外歐洲區D組,威爾斯在下半場少踢1人,和主場的愛爾蘭踢成0:0完場;威爾斯主將加里夫巴利領黃牌,下場將要停賽。

猩猩世界盃夢玩完

靠Bale同Ramsey支撐

RAMSEY算啦..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞