[崩盤四月] 皇家馬德里球迷吹水區 (17)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
去年夏天率葡萄牙奪歐洲國家盃後,C朗拿度在國家隊下一個目標是世界盃入場券和洲際國家盃錦標。此子揚言奪洲際盃成就夢想,但今季受傷患困擾和在皇家馬德里接受輪換露出老態,今夏無休有一定風險。

葡萄牙今夏將以歐洲盟主身分參戰洲際盃,隊長C朗豪言要率隊再創歷史︰「我的夢想之一就是為國家隊贏盡榮譽,現在這個機會就放在眼前,所以我要盡力完成夢想,留下一個美滿回憶。」

然而,C朗已三十二歲,突破速度和入球量都不復當年,今季在皇馬不時休戰或踢不足全場爭取時間療傷或休息,可謂初露老態。他今夏犧牲暑假出戰洲際盃,接着又要應付緊湊的球會賽事和明年世盃,對身體的負荷不容輕視。

笑咗
皇家馬德里名宿羅拔圖卡路士大讚後輩C朗拿度是球員典範,很多球迷入場只為追捧C朗拿度。

豆蛇

球員會員都咁高汁

馬卡報的最新消息,面對最近沸沸揚揚的伊斯高轉會傳聞,皇馬終於採取了行動,他們為伊斯高提供了一份6年的續約合同。

皇馬為了留下伊斯高,也是誠意十足,提出了一份為期6年、年薪600萬歐元的續約合同。這樣一來,伊斯高的薪水將會是目前的三倍,合同將會在2024年到期。

雖然本賽季伊斯高並非穩定正選人選,但皇馬有意長留伊斯高,在C朗、賓斯馬、摩迪不再年輕的時候扛起進攻的大旗。
續埋占士唔該
馬卡報的最新消息,面對最近沸沸揚揚的伊斯高轉會傳聞,皇馬終於採取了行動,他們為伊斯高提供了一份6年的續約合同。

皇馬為了留下伊斯高,也是誠意十足,提出了一份為期6年、年薪600萬歐元的續約合同。這樣一來,伊斯高的薪水將會是目前的三倍,合同將會在2024年到期。

雖然本賽季伊斯高並非穩定正選人選,但皇馬有意長留伊斯高,在C朗、賓斯馬、摩迪不再年輕的時候扛起進攻的大旗。

600萬

600萬

稅後差唔多啦
我地Isco講心唔講金

安76改造肉盾真係好尾機

都要本身球員勤力至得
迪馬踢波唔錫身又唔介意跑上跑落先改造到

根本唔賣迪馬咩事都冇

係要格硬買件垃圾沾返黎

駁唔到

收皮啦唔肯續約
計位置不話如猩猩搶左個翼位啦
要迪馬打中場

雖然迪馬打中場效果幾好

相比起另一件真係不知所謂
打翼又冇速度
打中場又控唔到波

賣迪馬再要加錢買舊垃圾返黎,直接加人工比迪馬好撚過 平賣球星,貴買新星

最撚衰佩狗
去年夏天率葡萄牙奪歐洲國家盃後,C朗拿度在國家隊下一個目標是世界盃入場券和洲際國家盃錦標。此子揚言奪洲際盃成就夢想,但今季受傷患困擾和在皇家馬德里接受輪換露出老態,今夏無休有一定風險。

葡萄牙今夏將以歐洲盟主身分參戰洲際盃,隊長C朗豪言要率隊再創歷史︰「我的夢想之一就是為國家隊贏盡榮譽,現在這個機會就放在眼前,所以我要盡力完成夢想,留下一個美滿回憶。」

然而,C朗已三十二歲,突破速度和入球量都不復當年,今季在皇馬不時休戰或踢不足全場爭取時間療傷或休息,可謂初露老態。他今夏犧牲暑假出戰洲際盃,接着又要應付緊湊的球會賽事和明年世盃,對身體的負荷不容輕視。

笑咗

其實我覺得拖帥知道4月場場硬仗
比d後備落場店下波拎下感覺
到之後關鍵時候做奇兵
C朗覺得錯愕係因為完左世冠之後
拖帥係記者會話c朗下半季會場場90分鐘
但個陣點會知道4月賽程咁地獄

終於續約

終於續約

績左啦咩? 不過600萬真係…
不過,近日西班牙媒體《馬卡報》就指據多名皇馬高層披露,賓施馬仍會留在皇馬很多年。而皇馬主席佩雷斯亦開口力撐賓斯馬,並向他大派高帽﹕「賓斯馬是施丹及朗拿度的混合體,亦是世界上最佳的 9 號球員。我很滿意賓斯馬的表現,亦希望他可以在皇馬踢到掛靴。」

施丹既髮型 國藉+朗拿度既號碼 身型
不過,近日西班牙媒體《馬卡報》就指據多名皇馬高層披露,賓施馬仍會留在皇馬很多年。而皇馬主席佩雷斯亦開口力撐賓斯馬,並向他大派高帽﹕「賓斯馬是施丹及朗拿度的混合體,亦是世界上最佳的 9 號球員。我很滿意賓斯馬的表現,亦希望他可以在皇馬踢到掛靴。」

。。。。。。
叫賓周做個拖舟轉身唔會左腳kick右腳先出黎吠啦

。。。。。。

上網有人話施丹嘅國藉,朗拿度嘅位置=混合體

。。。。。。

係咁勁金球獎會無佢份?
佩狗傻撚左

都要本身球員勤力至得
迪馬踢波唔錫身又唔介意跑上跑落先改造到

根本唔賣迪馬咩事都冇

係要格硬買件垃圾沾返黎

駁唔到

收皮啦唔肯續約
要迪馬打中場

雖然迪馬打中場效果幾好

打翼又冇速度
打中場又控唔到波

賣迪馬再要加錢買舊垃圾返黎,直接加人工比迪馬好撚過 平賣球星,貴買新星

最撚衰佩狗

正解
人工唔肯加,又肯用錢買哈美斯翻黎根本係on9

根本唔賣迪馬咩事都冇

係要格硬買件垃圾沾返黎

駁唔到

收皮啦唔肯續約
要迪馬打中場

雖然迪馬打中場效果幾好

打翼又冇速度
打中場又控唔到波

最撚衰佩狗

正解
人工唔肯加,又肯用錢買哈美斯翻黎根本係on9

佩狗唔係嫌迪馬樣衰咩
有無人有link,利物浦對皇馬元老賽

。。。。。。

係咁勁金球獎會無佢份?
佩狗傻撚左

仲有賓周同施丹同朗拿度係皇馬時期嘅髮型係一樣

。。。。。。

係咁勁金球獎會無佢份?
佩狗傻撚左

老人家係鐘意念舊

。。。。。。

係咁勁金球獎會無佢份?
佩狗傻撚左

發覺姓賓既都係頂級前鋒
賓斯馬 賓特拿

。。。。。。

係咁勁金球獎會無佢份?
佩狗傻撚左

發覺姓賓既都係頂級前鋒
賓斯馬 賓特拿

賓施馬絕對有潛力超越賓特拿

。。。。。。

係咁勁金球獎會無佢份?
佩狗傻撚左

發覺姓賓既都係頂級前鋒
賓斯馬 賓特拿

賓施馬絕對有潛力超越賓特拿

挑戰神 有段距離
今晚皇馬元老有邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞