iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
梗係唔得
Apple care 係跟機唔係跟人
iPhone 11 Pro Max 13.1.2>13.1.3
BTW 都係用iTunes IPSW更新穩陣
唔得 因為AppleCare+ 每年機個價都唔同
但你可以按比例將原本舊機既AppleCare+ 退款
(過左一年 就退翻一半錢比你)
你當資助你買新機AppleCare+
由6轉咗11pro
唔知係咪睇太多片,用落無wow嘅感覺
有無ching介紹啲function俾我有啲科技感
啲電唔倒水仲唔夠wow?
利申6s上大pro
有無人覺得個wifi好慢
用Speedtest試左有400 down/200 up
但打機睇片全部勁LAG勁慢LOAD十世咁
最wow係multitasking

但操作上可能成日見人用gesture,自己用落無咩新鮮感
你想有咩wow,咪又係智能電話一部
影相有廣角又有兩倍變焦又有夜拍你wow唔wow?
個mon 靚左,打機又流暢左
有d人部電話淨係用黎whatsapp,上下fb, lihkg,唔打機又少拍片影相其實真係唔駛換機換到最top
最近買左部11 pro,但我之前係用android機,第一次轉會
想問and點樣過資料去ios,主要想keep返whatsapp record
課咩
有冇人係9月30號訂機,ip pro max popo 256 已經有得攞貨?
大家用無開truetone
有,Xs Max到依家Pro Max長開冇熄過
喺smartone癡完mon貼
返到去見咩得緊要
有無得diu到佢貼過張
想問下之前IR訂咗十一月拎貨
如果cut訂洗唔洗手續費
依家apple已經有現貨
你張單轉左states未?
條bar 停係”處理中”同”正在運送至零售店”之間
禁取消又無顯示話要手續費
訂咗一個星期
但信用卡都未見有交易紀錄
我想問有冇人覺得架機接收好差
我架11pro講電話不斷斷線

之前7plus係同一個位係完全無事的
Intel VS Qualcomm
想問下我部pro max買番黎就ios13.1.1係咪正常
你有無睇住佢開膠?
有喺你面前鎅開就得
Yes 13.1.1
有冇人部機成日時大時細聲?熄mon個吓聲同按鍵聲一時大一時細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞