iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唔係呀 原廠usb-c to lighting , 如果我咁撚廢用條鳩線唔會上黎問喇
Btw 落番 13 無事
升13.1.2
岩岩洗左次機
之後相機好似閪左?

廣角0.9轉返去1果陣
有好明顯嘅唔同位
1.9轉去2果陣又係好明顯

部機無跌過撞過
會唔會真係關洗左機事
定係一開始就已經係咁

我記得之前有人post過條片有講
但搵唔返
Same
XS 同 11 Pro 用落,除咗相機之外真係冇咩分別,
粒 A12 真係勁
係咁 睇下Apple會唔會software fix
有冇人用有線app 睇直播 個畫面會光暗光暗咁閃?
唔好話XS
我由X升上11 Pro都覺得冇乜分別
正準備X換11 pro
咁電方面有冇大分別?
同埋想問你係咪以前高登個涅槃?
Reboot部機 再reset去
去返hello嗰版由頭開始
佢叫你update iOS 嗰版唔好up住 restore返backup先一次過update

利申:個圈轉咗兩次一個鐘 用以上方法就成功
係因為3個鏡頭位置唔同
影出黎嘅物件都一定會唔同位

Software update最多只係令個 transition smooth d
11pro
有無人連左藍牙beatsX, 成日間唔中同埋一解鎖就彈左話耳機已連接個畫面
成日彈出黎好煩, 有無得整走?
iPhone 11 Pro 前鏡如果影2個人 影出黎其中有個人會對唔到好蒙
試下拍片果陣轉鏡頭,睇下會唔會有好明顯移位
遠景接近唔會
近景一定有 愈近愈明顯 物理限制 冇得software 搞
11pro 打斜仲會明顯d 好似
之前有條utube 講
有冇人成日訊號假死 收爆但又上唔到網
11 por max用左3日,暫時有2個問題。
1,有時斷左線要重新開機先連到,之前用7 Plus果時開飛行模式再關左就得。
2,試過2次講電話突然收線,之後打唔到比對方,對方打過來電話收唔到,但係Apple Watch收到。
利伸用緊垃圾CSL
屌 同你一樣
特別搭完黨鐵 一定要reboot先上得翻網
一係升上13.2beta
一係罷搭黨鐵

自己揀
the function of this phone failed to satisfy our expectations
電係好咗嘅
我都係換咗一陣仔, 要多少少時間觀察
收爆load空氣係咪CSL先有?
有無其他台巴打都有同樣情況?

就滿約, 住村屋但其他台都無CSL收得咁好
有無人部iphone 11 pro叉電時會發熱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞