iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Pro max唔打機一日一定用唔晒
我返寫字樓長著mon覆message
放工有時拎嚟直播+拍片
返屋企都未試過<20%電
做同一堆嘢8+ 4點鐘已經奶緊尿袋了
btw戴口罩點解決faceid
部X Face ID壞壞地 粒電又開始倒水
心郁郁想換
Pro max 好爽
我pro狂打機睇片都一日有正喎
仲無開慳電
係睇片食咗mon覺得唔抵,有啲app仲無得zoom
同你同一問題,換咗pro max好爽
an 機轉黎ios 一星期 ,有幾個問題想知解唔解決到
第一face id 解鎖完可唔可以直接入到去分頁,唔好停係主畫面
第二 有某d app 切換出去十秒 再入要重新load 過,之前an機唔會
第三 用緊kaiboard 速成鍵盤,好多時whatsapp 第一時間都係emoij 果頁,有無得搞?
個人麻麻地大機,如何換都係換細機算
1. 唔可以
2.你開得多app, 早開果d 會reload
3. 冇

有冇巴打用緊iphone 11 pro max apple 原廠套, 好似幾抵, 值得入手?
轉 Pro, 個相機真係唔錯
原廠套手感唔錯 利申用緊
不過想買多個透明套 個磨砂面我覺得幾靚
我部X 舊電壞壞地, 用超過十五分鐘就會過熱 會自動重開, 又經常斷線上唔到網, 同埋都嫌個MON 唔夠大, 而家換左PRO MAX, 真係核電, 唔使下下就住怕冇電 , 開心使用中

有無勇士up咗
佢一出果晚已經即刻升,so far用電腦升冇乜問題
1. 你要習慣slide up 呢個動作係解鎖, 你slide 果下已經解左唔洗等
2. 我都想知
3. 張kaiboard 係keyboard setting 排係所有keyboard最底
up了,但一買翻嚟係13,用咗陣發現wigi唔多得就上咗呢個

so far ok
有D口罩好似可以set up alternative apperance
我開住tg,同whatsapp,等半分鐘已經要reload,但反而好多game 都唔洗
有無enable background apo refresh?
今晚試下先
冇呀鬧鳩我唔好遮面
已經升咗升嗰時好驚又好似之前轉新機出唔到條bar咁
驚嗰圈又要轉到2046
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞