iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
用落11 pro 都幾重下, 利申用左4年6s
都係6s轉11pro
返唔到轉頭
當年點樣用6s打機睇片
Btw 6s仲好勁 打機唔lag 得閒會玩下
堅,本身用緊x去apple store玩下部pro拎上手係好明顯重咗同厚咗
年幾前已經大把人屌收爆load空氣
11 Pro

X

唔洗靠feel
數字說明一切
主機唔會上beta
用入DFU個方法強行熄機就得

我尋日都試過。原來佢冇download update package就update.

Reboot完之後佢又會重新download過個update再裝
你地通常去邊間trade機? apple d gift卡 個價好麻麻
我之前都會load空氣 上咗之後就無事喇
希望快啲有正式版啦咁
剛買了11pro
點解youtube睇片用唔到full screen ?
就算打橫部機 左右兩邊都有位淨
上網睇話係用手指做縮放 但都唔得
個額頭會cut左一忽 放大黎做乜
我通常係黨鐵果時發生,其中金鐘同中環最嚴重,係睇緊YouTube果時,會見到個訊號變左1格再連返線,係10分鐘左右出現4-5次,之後第6次連返線爆曬格都係上唔到網,可能你唔係周圍去,無發生,我今日已經重開左4次機。
巴打試試 設定>流動網絡>流動數據網絡 >重新設定
搭鐵我都係咁 早幾日試完印象無再重新開機
可以試試
可能到時Csl 5g收爆照load空氣
好撚有道理
人生得意須盡歡
想問下如果買咗 Apple Care +, 咁我下年換新機,
可唔可以帶埋淨低果年去部新機
11 pro 都唔係好快咋嘛
想問下如果an機轉會,whatsapp有咩方法過?
同問
胃訊幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞