iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
max除咗講電話有d辛苦 開心使用中
點會,你未出舖有問題都係佢換
係邊到放同埋放到幾多?
用落先知
唔好玩啦 除咗apple買之外
話之你部機少咗個鏡頭都係拎去apple搞
電訊商又好連鎖店又好 都唔會俾你即刻開過部
想問下臨訓前叉到100% 訓醒得返80幾%係咪正常
利申 6s轉11 pro用家
快差唔係問題
你快叉住用/狂打機令佢過熱先係問題
另外成日用到得返幾%先差/用cheap尿袋/線都係問題
最後想講唔好咁婆媽,用兩年比少少錢去換電應該開心過你日日就住用
Background load緊好多野?
兩個星期訓醒都無跌過
Sor 冇睇頭cm, 其他舖出係要番apple
我記得即場開,你上面果條應該係出咗門口嘅更換
唔好玩啦 除咗apple買之外
話之你部機少咗個鏡頭都係拎去apple搞
電訊商又好連鎖店又好 都唔會俾你即刻開過部
Sor 冇睇頭cm, 其他舖出係要番apple
標準換貨政策
根據本條款,所有於香港 Apple Store 購買的產品均不可退貨或更換。僅當貨品屬問題產品,方為例外情況而可予以更換。如你認為你收到的產品為問題產品,請致電(852)800-908-988 聯絡 Apple Store 客戶服務。Apple 將保留權利決定該產品確屬問題產品,則該產品可並予以更換。Apple 亦保留測試你的問題產品的權利。

如需寄回可更換產品,只需根據 Apple Store 客户服务的指示,在收到產品後的十四日內將你的產品(非大量購買)寄回,同時附上原始發票 (或禮品小票) 及原始包裝。
唔係喎
係store買即場開見到條邊花左/有印都冇得換喎
我記得即場開有問題係比換,你上面果條應該係出咗門口嘅更換
真心頂唔撚順 Intel 垃圾 chips.
下代用返高通即換
而家walk in 買唔買到
係咪mon貼問題
我又覺得分別不大,不過拎上手pro最手過pro
pro重啲定pro重啲?
Pro最手過plus
應該可以,上星期食飯前半個鐘買,之後已經收email可以拎機
係咩 怕一去左實店就買左max
唔清楚 用緊隻imos 3d熱彎
我諗唔關事掛
Chrome係未冇得double tap to zoom?
pro 定max, 咩顏色?
Pro popo green
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞