iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Element vapor s入手,灰色係唔同背光底下有唔同色調,有時睇落綠錄地,玻璃背貼好普通料,加上磨沙底效果更柒
XS 11pro 邊框粗幼有冇人度過係咪一樣粗
成日形住11pro粗過xs
入密碼
買nokia,新出個部可以用41日
11 pro 個mon會唔會好似11 咁黃?
同埋咩色最靚
Popo綠 十月頭買 一買就用殻
琴日除殻見到mic上面
果條邊嘅接駁位甩coating
點估到用殻都會甩
其實even Pro / Pro Max,兩個都有好有壞
無需要問人買乜好,自己上手覺得鐘意就可以
電量問題,Pro 其實都夠核,用一日無間斷用都只係扣40% -50%

Max 無疑地係大電量,但上YouTube 睇test 都係多1-2 hrs,又唔係唔洗差電

利申,個人意見,用左Pro 一個月
自己較色
硬膠殼?
你有無係itunes買片先?
有既話係完全值
無,唯有等個一年免費apple tv
我用左pro max 一星期,d 電真係用唔晒,朝早9點用到夜晚12點仲有40%,我自己就唔怕部機重,你帶埋尿袋出街分分鐘仲重,但比我簡多次我應該會買11
粒電okay呀 完全無得比
我之前用開8+smart battery caes
而家pro同之前 其實差唔多
無我想像中咁食電
但如果11pro出smart battery case我都照買
真係唔洗叉電都得
你地唔覺 pro max 好重咩 加埋套 玻璃貼成280g 至 300g
諗住今日出機 IFC定希慎附近多配件買?
想買AJ同mon貼
Tst
希慎附近有皇室堡 銅鑼灣地帶 灣仔188 298 電腦城
有無人可以提供星際貼保護貼手功好嘅鋪頭呀?
有無電池個介面睇下
我朝早9點到夜晚11點仲剩29%
係我問題定點
自動光暗好似怪怪地,長期偏暗
我都覺 明明出到街 同開唔盡
我都覺得重到有啲唔合理,所以今次真係冇買大機
係。所以細機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞