iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
影響唔到 係個邊邊好似花咗咁 我仲以為係塵
睇#110
我親身試過
Pro Max啲電係咪黐撚咗線
今朝9點到呢家14個鐘都仲有29%
好似帶咗個發電廠出街咁
你之前用咩, 我岩岩研究左點解,
舉按number 為例, 我7plus中指按住1, 食指可以按2, 會出到2
但pro max , 按住1 ,係唔會按到2,
變左如果平時按太快,一隻手指放唔切 就會有一個接觸係會食左
之前用7仔 再繼續觀望下
岩岩試左, 我用7plus , 可以平時按12, 可以接觸晒2點
但pro max 唔可以, 淨係得1個點 會食到

https://www.hk01.com/%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%94%9F%E6%B4%BB/378504/ios-13-%E6%9C%89-bug-%E6%96%B0%E7%81%BD%E6%83%85-iphone-%E5%8D%87%E7%B4%9A-pubg-%E9%A3%9F%E9%9B%9E%E7%84%A1%E4%BD%A0%E4%BB%BD

我朋友話 可能關依樣野事 , 我而家升緊部舊7plus ios , 之後再試下先
唉 屌
我發現我部popo綠都係花左一點嘢
有冇人部11 pro / pro max個mon有偏藍or偏綠色問題?我明白偏色係oled 嘅特性,但拎側少少部機就偏色隻眼都睇得唔係好舒服好困擾。拎去Apple 有冇得搞?會唔會有得換mon?
我部右上角已花
想問你地有無充番12個鐘先用部新機?
同埋背面有無貼保護貼?
而家戰電話仲邊洗差過夜先用

冇, 用左好柒
唉屌 今日買完部機就比我整爆左個殻 好無心機
貼左水凝貼
因為以前有陰影hi 花左個背
開true tone偏藍就有,偏綠真係未試過
BTW 之前用咩機
今時今日既電池唔洗再叉12個鐘先用
背面冇貼,鐘意底個手感
xs 已經係咁
其實instagram snapchat呢d有冇得轉倍數鏡
11 發售第一日已經有人爆咗機背,希望你睇完心情會好返啲
8 plus
去過apple store 對比過幾部display機,全部都最大亮度,true tone on / off咁對比,發覺同樣角度,我部機偏色係明顯好多,display機有些少偏色但睇得舒服啲,而且我部機最大亮度都比display機暗些少
即刻book 下星期check 機,睇下佢哋有冇解決方案
唔知可以點SET, 用得會順好多, 特別係要打電話按number
無得搞
xs 用左成年都係咁
嚇到我即刻拆個殼check下 好彩好中獎 今日先買
睇完即刻check,無事
台灣qc麻麻

睇嚟唔會買硬殼了,條邊睇嚟好易花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞