iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
收airdrop冇preview正唔正常?冇開藍芽但有set from everyone
即係service unit, 你睇下個model number係咪N字開頭
過多排個心就冇野
有無shortcut係可以一入相機
就自動熄truetone?

平時睇電話都仲接受到黃到pk
但影相見到真係
唔想下下自己㩒
有無得拎返store換
咁樣zip左野入去會唔會防唔到水
屌明明無跌無撞
都唔撚明點解有條gap zip到野入去
你係aos買再去取貨定walk in?
前者要打返上hotline叫佢返部機,佢再寄過新機俾你,後者就直接換新,但要即場發現先得
同喇叭灰塵清理有咩分別?
Type c to lightning
一邊 type c頭,一邊 lightning頭
Type c插落牛/尿袋,只要有支援p.d output 就可以快充18w
Walk in
咁即係無得換?
頭先影左張相

呢條頂邊位
係 我是咪中左伏?

可否話我知做乜 都未試過用一個月就壞咁鳩
㩒落get shortcut個掣之後無反應
iphone 11 pro max.....我而家係泰國漫遊中,數據已揀左用當地sim卡並冇開啟允許數據切換....數據漫遊也關掉,預設號碼設為當地sim卡....安全起見我連香港卡個apn都入左個假既....但呢幾日香港卡每天都有大約10kb左右流量...係咪iphone個system有問題...

我個mon同機身既接駁膠條都有位無情情出現左條gap
新買返黎個陣一定無
用左10日左右就無情情出現
咁你壞左都要換既
唔通任佢壞唔用呢個功能
咁諗返萬幾銀用佢兩部機
開心d既
有無拎去換
部分零件係
得香港區不斷收窄條款
而家aos訂完取貨,check到有問題都要打返上hotline回收再寄黎,明明上年都即場換部新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞