iPhone 11 Pro / Pro Max討論區(8)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我 但有無話邊種護眼d
其實如果個ig汁汁佢,我會長用
有無得walk in 買
一買到手就長用
都要睇返用咩app多嘅...我部11pro對比老婆部11都仲係差咁啲續航
梗係正常。。。
因為下年有366日
叫siri 轉賬比人個功能係咪收左皮
hsbc
電邊有人嫌多,同埋電多d 你唔洗chur 盡佢先差,襟好多
有無人覺得update iOS 13之後 打打下機係notification centre 到覆whatsapp 再係game就會無咗聲
唔係一個game係咁 好多都係
我部機成日用用下個volume圖示會彈出黎,你地有冇呢個問題
想問下,新機到手,佢逼我更新13.1.3
然後呢個畫面係咁轉
乜更新要咁耐架咩?
定佢同時download 緊我個iCloud backup?
我呢個問題由iphone7plus到宜家都keep住發生
係咪打機果時彈出黎
通常swap app時會出現
https://discussionschinese.apple.com/thread/250698996

我諗呢個人都同我一樣遇到
用原裝18w牛叉電部機好熱係正常?
個日我又係咁,新機被迫更新,中途又同舊機斷線最後搞左二個鐘先成功開始由舊機過資料,話一個鐘45分鐘撞掂,點知過左3個半鐘由開箱到正式用搞左我5個半鐘
想留低個tips, 我唔叉電整 load 左三個鐘
叉住電整,好快搞掂 唔知點解
個日已經新舊同時叉緊
姐係同用手㩒+ - 制一樣?
呢個 update 有d 問題, 用線up ok, 自己慣左所有野都經itunes, 冇咁多bug
似係撞手神
佢有顯示個圖示出黎,但有冇真係按左一下大聲/細聲我唔sure,因為我無記住原本volume有幾多,我以為好多人都遇到,因為我聽老婆講佢個friend都遇到,我以為好common既bugs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞