[重裝入陣] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (30)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
訂咗對乜?
想兩邊對返
Rainboot入手

金扣
佢地有Russian reindeer咩?
Horween個隻啫
有無比較好既rtw恤衫牌子推薦?人在英國唔記得帶恤衫,黎緊下個月要用 budget2-3k HKD
使唔使預咁貴呀?
T&A都買到啦,如果唔鐘意咁硬就試下平平地去Anglo italian買rtw ocbd
好朋友大日子預算多少少,平時AC做都係差唔多價錢啦。
T&A,同埋eton都有諗過,咁個weekend去睇睇先。另外有朋友推薦我去budd。
有無比較好既rtw恤衫牌子推薦?人在英國唔記得帶恤衫,黎緊下個月要用 budget2-3k HKD
T&A都買到啦,如果唔鐘意咁硬就試下平平地去Anglo italian買rtw ocbd
T&A,同埋eton都有諗過,個weekend去睇睇先。另外有朋友推薦我去budd。

錯字
去埋Pink囉,BTW,如果你在AC造過,email order叫他們寄比你囉。
買左對paraboot
諗緊買原廠鞋撐定求其taobao算...
我見佢地個網有啵

https://zonkeyboot.com/shop/twofournine-dieter/

呢隻係 如果冇呃我嘅話
呢對如果做皮底就正

Btw 我想mto對 jodhpur boot
brown elephant upper
360 norwegian welt
Classic last double leather sole
就怕象皮太難襯
Horween果隻黎,真沉船皮邊得黎咁新淨
好似酒渣鼻wo象
no.8 cap toe boots grant last原來聽晚先到
啲絞其實係壓落去定印? 我有一對鞋用Russian calf 摸落去摸唔到凹凸
做Norwegian welt就係想做雨天鞋 皮底唔多夾咁
無咁凹凸有時係因為lasting時拉伸,未必關事。

真野係天然鹿皮紋路,horween後黎有推出同樣用馴鹿皮做既皮,聲稱還原到個配方,係啊係一樣無人知,但唔知係咪因為無浸過咸水所以個樣同陣味都差好遠,尤其是新野應該鞣製果陣無落鯨脂,所以聞落無果陣臭味,總之就唔多一樣。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞