[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
屌 貪平收左個國服帳號
點撚樣算?

玩國服

巴打你係玩國服既?
咩ID
Btw係國服都撞到唔小香港人
同埋會講廣東話既大陸人都唔小
雖然係簡體字,但佢地都好吹得

er 其實我無玩國服

想問一下過龍十最簡單係咩隊伍,唔該

火吸版本:火吸隊長 暗伊 水鳳/水伊(水系打手) 光犬 水巫/水鳥(水系輔助)
哩隊多高速同體就ok(好似係)

無火吸
速隊長得火精
暗伊隊長 光犬 風格 水屬打手 輔助得唔得?
唔該巴打

火吸版本:火吸隊長 暗伊 水鳳/水伊(水系打手) 光犬 水巫/水鳥(水系輔助)

無火吸
速隊長得火精
唔該巴打

得閒可以參考下巴哈哩個POST 個POST都算新
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=26380&sn=124490

放風屬驚屬性相剋唔好打 不過你可以試下先
長遠黎講升隻水南瓜都好似唔錯
(利申我都係新手 幫唔到啲咩 sor

其實我都玩咗幾耐下,但係棄完又玩返,玩完又棄,加上開頭又是旦玩
浪費曬啲野
新手留名

無火吸
速隊長得火精
唔該巴打

得閒可以參考下巴哈哩個POST 個POST都算新
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=26380&sn=124490

放風屬驚屬性相剋唔好打 不過你可以試下先
長遠黎講升隻水南瓜都好似唔錯
(利申我都係新手 幫唔到啲咩 sor

其實我都玩咗幾耐下,但係棄完又玩返,玩完又棄,加上開頭又是旦玩
浪費曬啲野

我都類似 初頭hea玩 而家好少少

我一開始玩係唔知幾百日前
棄咗太耐
求睇下有咩好練

課左個新手包抽多次傳說都係無5星
呢家on99拎隻水劍狂刷火山1
想問下我應該練邊d魔靈先

風偷
求睇下有咩好練

風偷

打光犬神地城先 新手神物
求睇下有咩好練

風偷

光骰
求睇下有咩好練

準備合番隻暗伊

風偷帶肥
風九 其實好唔好用
二三 cd幾低下
二技 自保
三技 狀態
風九 其實好唔好用
二三 cd幾低下
二技 自保
三技 狀態

唔好
風九 其實好唔好用
二三 cd幾低下
二技 自保
三技 狀態

火水風九尾睇技好似ok
但血量真係好低好易死
風九 其實好唔好用
二三 cd幾低下
二技 自保
三技 狀態

火水風九尾睇技好似ok
但血量真係好低好易死

咁唔升
屌 用模擬器抽神秘10抽總有1閃
係驚到抽就一定無閃
屌 用模擬器抽神秘10抽總有1閃
係驚到抽就一定無閃

放棄la 當抽肥 d 紅用黎刷符 仲好
點擊光狗ai可以咁廢 次次睇住隊友死都唔撚放補血

咁你應該未見識過水九尾
升到2技2rd出到一次,佢出幾下普攻
想加個光犬都咁難
求睇下有咩好練

風偷

光骰

光骰>>>>>>原五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞