[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

呢家進度打到火山前一個地圖
呢家是咪升lv先? 已經打左40幾粒下魔力精髓

升LV先, 最好升水魔劍 , 風仙人好似較難去刷肥

要升水魔劍上5星好困難既事

你依個進度 升5星係耐D既 但搵到水魔劍刷火山 以後升寵就好快

上youtube見有人一隻4星18lv水魔劍好輕鬆刷火山n1
不過要絕望 反擊符文 +12
玩左兩年幾既留名

香港真係好q少人玩呢隻game

可能太忙唔得閒刷刷刷

呢家進度打到火山前一個地圖
呢家是咪升lv先? 已經打左40幾粒下魔力精髓

升LV先, 最好升水魔劍 , 風仙人好似較難去刷肥

要升水魔劍上5星好困難既事

你依個進度 升5星係耐D既 但搵到水魔劍刷火山 以後升寵就好快

上youtube見有人一隻4星18lv水魔劍好輕鬆刷火山n1
不過要絕望 反擊符文 +12

依架做任務有送吸血
緊係裝吸血好d啦,要求低好多
水晶代真係幾好用
呢家可以穩刷火山N1 但係要齊人先打到 又冇肥上5星 d符又升唔到+9 成日失敗
呢家可以穩刷火山N1 但係要齊人先打到 又冇肥上5星 d符又升唔到+9 成日失敗

用送個套吸反比水魔偷 屌打火山

咩叫水魔偷? 成套俾佢著?

咩叫水魔偷? 成套俾佢著?

水魔劍
我五星max裝送個套吸反打到hard1
玩左兩年幾既留名

可能太忙唔得閒刷刷刷

有時真係幾燒時間 放假唔小心就坐左係度刷半日 又燒電話啲電

香港人都係岩即時GAME多D
玩左兩年幾既留名

可能太忙唔得閒刷刷刷

唔洗用時間又可以曬命
玩左兩年幾既留名

可能太忙唔得閒刷刷刷

唔洗用時間又可以曬命

玩左幾年lol咩都厭 都係魔靈召喚最岩我

有唔小朋友入過坑 但刷到巨十之後就話頂唔順 d野太重覆 之後都係退坑
個人係一邊csgo一邊用ipad刷
早幾年係國際服玩過之後無玩
依家玩返亞洲服

依家個進度係岩岩打完艾登
想問下應該升咩先比較好 感覺好似卡住哂咁 唔知升乜 同埋我仲未刷到火犬神 係咪繼續刷到有..帶肥角照升水魔劍?
早幾年係國際服玩過之後無玩
依家玩返亞洲服

依家個進度係岩岩打完艾登
想問下應該升咩先比較好 感覺好似卡住哂咁 唔知升乜 同埋我仲未刷到火犬神 係咪繼續刷到有..帶肥角照升水魔劍?

升風牛刷艾登都得 唔一定水魔劍
之後合暗伊
https://www.youtube.com/watch?v=k73iyvSGJ_g
強攻隊 屌打 控場流
最後一場 仲要出埋光骰都輸
https://www.youtube.com/watch?v=k73iyvSGJ_g
強攻隊 屌打 控場流

火龍騎世界第一
強攻隊 屌打 控場流

火龍騎世界第一

明明只係改多左一下反擊 點解好似勁左咁多

幾個比動啵
有暈有反擊 有減傷
新英地有無用
強攻隊 屌打 控場流

火龍騎世界第一

明明只係改多左一下反擊 點解好似勁左咁多

幾個比動啵
有暈有反擊 有減傷

但之前有無咁大力

而家多左個每下最盡只可以扣到佢35%血
應該好多人符文都向傷害方面提升,血防係次要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞