[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

巨十戰利品,呢粒有無評價

我係話在座各位都係_ _

冇用
如果想買隻首抽玩 有冇乜建議

水牛
比得起錢 直接買個水牛+暗伊acc 可能差唔多價錢

香港無咩人放ac 一係就個ac好勁太貴

有個低進度AC 有冇興趣 有水牛火仙風奧X2 暗伊已合

幾錢
普塔卡100 女王
普塔卡100 女王

睇下有無風小仙,諗下辦法送佢去王面前,減命中減攻速加防都有齊,我地第一次過女王就係靠佢
普塔卡100 女王

睇下有無風小仙,諗下辦法送佢去王面前,減命中減攻速加防都有齊,我地第一次過女王就係靠佢

就係唔得第一關就比火奧sm

請問巴打點睇我呢三隻魔靈數值夠唔夠好?
普塔卡100 女王

就係唔得第一關就比火奧sm

冇啦啦撞手神過左

抽風荷

暗依太慢,水雞都太慢,不過你係諗住攞哩三隻做咩?巨10嘅話應該用唔上水精

暗依太慢,水雞都太慢,不過你係諗住攞哩三隻做咩?巨10嘅話應該用唔上水精

競技場用水精做隊長,冰封晒D人,再配水鳳火龍騎打手
巨十就用水鳳暗依等等

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/19/175030_bbfc277af353ee59384e91e1e92deaaa.jpg[img]

巨十就用水鳳暗依等等

咁你初期唔駛格硬用暴走落暗依到改用迅速先,太慢嘅暗依甩唔到巨10破防

水雞應該要再快啲,咁樣出手快啲,cd都洗快啲

水精我無乜意見
不過水精好快會用唔著,因為後面好多時遇到意志,我自己𠴱隻已放倉

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/19/175030_bbfc277af353ee59384e91e1e92deaaa.jpg[img][/url]

巨十就用水鳳暗依等等

咁你初期唔駛格硬用暴走落暗依到改用迅速先,太慢嘅暗依甩唔到巨10破防

水雞應該要再快啲,咁樣出手快啲,cd都洗快啲

水精我無乜意見
不過水精好快會用唔著,因為後面好多時遇到意志,我自己𠴱隻已放倉

唔該分析得好詳細,意志真係玩晒
如果用 風醜 火舞女 光犬 風南瓜 水功夫 打死十,出手順序應該係點? 多段既行先?
如果用 風醜 火舞女 光犬 風南瓜 水功夫 打死十,出手順序應該係點? 多段既行先?

低傷多段行先
玩咗好耐

點先快啲升等

同邊啲值得升
我卡普塔80關(風龍boss)點算
唔該
唔該

直接殺風龍夠唔夠力?
唔該

直接殺風龍夠唔夠力?

多謝你提醒左我 原來係夠力
垃圾game 冇人玩 個個賣acc

出埋RTA 無新feature la

日日十幾個鐘刷符文悶到嘔,刷足幾個月都冇進度,抽野又抽唔到,邊個頂得順
我想問下光功夫妹值唔值得練,google又無乜人提依隻,睇巴打個競技場排名係f,但我見評論有堆人玩
到底我應唔應該練,唔該巴打
我想問下光功夫妹值唔值得練,google又無乜人提依隻,睇巴打個競技場排名係f,但我見評論有堆人玩
到底我應唔應該練,唔該巴打

光暗小人抽中ma
同埋暗功夫太屈 冇人提光 好正常

日日十幾個鐘刷符文悶到嘔,刷足幾個月都冇進度,抽野又抽唔到,邊個頂得順

乜柒都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞