[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我岩岩好似搵到個bug 唔知係唔係old news
如果係管理符文入面強化符文個強化速度會快好多

你仲慢過官方

你仲慢過官方

你仲慢過官方

自膠一打
delete左人,求好友。
最最緊要大波波
加左留個名
如果每次抽卷得0.5%機連中原5,咁想要指定原5(例如風奧),機會率係咪0.5除57隻原5=0.008機會率中風奧??
如果每次抽卷得0.5%機率中原5,咁想要指定原5(例如風奧),機會率係咪0.5除57隻原5=0.008機會率中風奧??
如果每次抽卷得0.5%機率中原5,咁想要指定原5(例如風奧),機會率係咪0.5除57隻原5=0.008機會率中風奧??

中過一次既機率會再高d
如果每次抽卷得0.5%機連中原5,咁想要指定原5(例如風奧),機會率係咪0.5除57隻原5=0.008機會率中風奧??

道理上係
實際上係50% 一係中一係唔中
有冇公會收人,玩左一個月度。
有冇公會收人,玩左一個月度。

係咪國際服?
係既入 暗色墮天使
收30-34lv帳 有原五 亞服 有意留名留email

50 lv 帳16 原5 低進度收唔收,可巨十龍十普百
waiyauso@hotmail.com
n70有無攻略

火精火格風企暗伊光犬過唔到

補血好勁 又比暗伊解毒 又殺唔死光術
n70有無攻略

你有咩先
n70有無攻略

平民隊:暗E+光犬+風舞+水鳳+火精/水精/火海王已經可以過普百塔了
n70有無攻略

你有咩先

練左既仲有風小仙風格火龍水牛
幾時先中原5
幾時先中原5

原五用黎食
n70有無攻略

你有咩先

練左既仲有風小仙風格火龍水牛

用群技打全部,打死光術先
中正風精靈王,有冇用😂
中正風精靈王,有冇用😂

水精王升技材料
回鍋 有冇暗牛初始
收帳 亞服 35lv前 有原五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞