[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
請問有冇公會收留小弟
請問有冇公會收留小弟

邊個ser

請問改唔改好?
而家用緊風極>水海>水龍>暗武速刷

但風極太快水龍暗武又成日俾人打尖,暗武2號位用速又唔係好夠力
暗武轉用爆傷會唔會好d?
如果風極加到+157速,唔用水龍,中間加隻水地獄火得
變成風極>水地獄火>水海>暗武會唔會仲危險,無左水龍冰

認真答你 風極降速 淨係打坦隊
唔怕比人插隊 水龍轉速隊長 e. g風精暗功夫水精王
如果比人插隊咁真係無乜意思
之前玩左個幾月,而家想回鍋,但完全唔識起手
有無攻略可以參考下?

請問改唔改好?

但風極太快水龍暗武又成日俾人打尖,暗武2號位用速又唔係好夠力

多謝你,下期frr 試下
風精同暗武邊個起手先好

請問改唔改好?

多謝你,下期frr 試下
風精同暗武邊個起手先好

無所謂 唔好比人插到應報就得
重玩三個月有多
搵唔到一隻可以好似魔靈咁耐玩既game
搵唔到一隻可以好似魔靈咁耐玩既game

係 就算以前online game都無玩咁耐
pish

pish

pish

我係獨白啊記唔記得我
pish

我係獨白啊記唔記得我

玩返?
pish

我係獨白啊記唔記得我

玩返?

無啊
係感歎搵唔到好既game
玩左2個月,幫手睇下邊隻可以練,想過普百

火精 暗伊 暗象 風企 風舞 都夠過普百
打困塔就升埋火羅

師兄呢兩個月無訓過?

師兄呢兩個月無訓過?

人地可能買個ac返黎玩左兩個月呢

師兄呢兩個月無訓過?

新ac , 有課金

師兄呢兩個月無訓過?

新ac , 有課金

pish
jj插地求刷火山hell好友
asia
最最緊要大波波
pish

我係獨白啊記唔記得我

玩返?

無啊
係感歎搵唔到好既game

係咪掛住我

pish
jj插地求刷火山hell好友
asia
最最緊要大波波

d原五多到
求add
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞