[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
岩岩抽左隻風海王
想問 風奧火龍光鳥身風海王 守家有無用
定落火雞好d?

光鳥身綠字幾速
一波消buff流守pvp 岩結算既時候用,如果平時用番火雞會好d, 如果唔係人地會一隻一隻打,唔怕慢殺

185咋 好廢

夠架喇,係怕對面用水精王做隊長速刷

就係唔識防水精王,, 一係用火瓦隊長?

咁既話可以防到水精王 風醜速刷既(人地要鬥速)

2年前del左,今日down返來玩
想問下呢個倉可以點搞 一隻原5都冇
依家升緊fusion d料,除左呢樣仲有咩好做

巴打 巨人打到第幾層 升下風格先

風格頭先升左做5星,技差3lv滿
仆佢個街 公會一日兩隻光暗5
用bs玩好撚lag
用bs玩好撚lag

Bs玩會比人bam
你地d 2星肥點黎 而家無曬未知
咩料啊 打左個幾星期都無火犬神 屌 我想要一隻咋

琴日打一陣都兩隻 有冇抽未知

琴日打一陣都兩隻 有冇抽未知

抽親都係一二星 灰到爆
你地d 2星肥點黎 而家無曬未知

由一星升上去
如果想買隻首抽玩 有冇乜建議

水牛
比得起錢 直接買個水牛+暗伊acc 可能差唔多價錢

水牛

香港無咩人放ac 一係就個ac好勁太貴

有個低進度AC 有冇興趣 有水牛火仙風奧X2 暗伊已合

水牛

香港無咩人放ac 一係就個ac好勁太貴

有個低進度AC 有冇興趣 有水牛火仙風奧X2 暗伊已合

咁多5都唔方平 課左6k左右 3隻2線廢5
一句到尾
升level hell 定normal
一句到尾

天使怪
一句到尾

天使怪

一句到尾

天使怪

邊個又快又穩 咪刷佢
一句到尾

緊係hell,經驗多,又會出三星狗糧同彩虹怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞