[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
火龍騎無左暈即刻廢晒

配絕望符咪有番暈
火極地終於改二技,但由全體護盾改成全體攻擊敵人,屬改強定改弱?

改強左都係辣殺
火極地終於改二技,但由全體護盾改成全體攻擊敵人,屬改強定改弱?

改強左都係辣殺

講同系列水極地好過佢多多聲
論火全體既火異變仲勁
火龍騎無左暈即刻廢晒

配絕望符咪有番暈

吸血呢

起碼多招技打下人先 守住個倉 守左成年
火龍騎無左暈即刻廢晒

配絕望符咪有番暈

吸血呢

吸血絕望意志反擊
風奧幾時改技改成全體放炸
風奧幾時改技改成全體放炸

引爆已經夠玩
新手劉明
搵人推爆佢開新post
玩左兩年得六隻原5,3隻火3隻風 (包括風奧風熊貓),但仲未抽到水系原5(唔計水鳳)
玩左兩年得六隻原5,3隻火3隻風 (包括風奧風熊貓),但仲未抽到水系原5(唔計水鳳)

玩左兩年得八隻原5,4隻水3隻風1隻火(包括風極風僧風方水神秘水龍水仙水沙漠火僧),但仲未抽到原5打手(唔計水鳳)

玩左兩年得八隻原5,4隻水3隻風1隻火(包括風極風僧風方水神秘水龍水仙水沙漠火僧),但仲未抽到原5打手(唔計水鳳)

風僧水仙好想要
垃圾game 抽極都唔中原5
琴晚中左隻火神秘
岩岩玩返 想問亞洲服除左852仲有無頻係香港人
聽左巴打講轉左意志保護,速+70左右
暫時順左,仲可以挑戰d 平時唔會打既隊

整體來講係暗武攻擊力比之前低左少少
但就可以打埋速隊

仲要在金區清場
其實過到雙塔1個月1原5都好基本
點解你地講到咁小原5
點解你地講到咁小原5

屌你,講到傳說卷實有原5咁
仲未撚計d 仆街偽5
點解你地講到咁小原5

仲未撚計d 仆街偽5

你試下風極做隊長 水龍會仲大力
傳說起碼30%中原5
我當年10連抽傳說中5隻
爆石上左一次紅一就即刻賣左ac
點解你地講到咁小原5

仲未撚計d 仆街偽5

你試下風極做隊長 水龍會仲大力
傳說起碼30%中原5
我當年10連抽傳說中5隻
爆石上左一次紅一就即刻賣左ac

會,間中會轉下
計埋d 偽5我都應該8+4+2既
4隻偽5,2隻重複左既水仙風極
即係2年14係原5囉
新手係咪龐該優先將水劍升上6星同覺醒先升其他?
呢家刷緊normal火山1升lv
新手係咪龐該優先將水劍升上6星同覺醒先升其他?
呢家刷緊normal火山1升lv

好似係 我果陣用火犬神

呢家咁樣 呢家升緊4星進化料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞