[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

pish
jj插地求刷火山hell好友
asia
最最緊要大波波

d原五多到
求add

加左留個名

pish
jj插地求刷火山hell好友
asia
最最緊要大波波

d原五多到
求add

加左留個名

尋找神符的JJ

fd已del

fd已del

+1

請問改唔改好?
而家用緊風極>水海>水龍>暗武速刷

但風極太快水龍暗武又成日俾人打尖,暗武2號位用速又唔係好夠力
暗武轉用爆傷會唔會好d?
如果風極加到+157速,唔用水龍,中間加隻水地獄火得
變成風極>水地獄火>水海>暗武會唔會仲危險,無左水龍冰
夠唔夠

符做到全隊意志保護? 如果做到既話,全隊+70速以下都夠做, 風極 水海 暗武 水皮 可以打大部分隊 包括坦同提速隊 ,除左消buff隊打唔到之外
中原五既都係食屎狗
有一套符文幾好,大家覺得應該優先比風奧定火龍騎?好難揀

風奧用暴走 火龍騎吸血
不過真係要揀就風奧

風奧用暴走 火龍騎吸血
不過真係要揀就風奧

請問改唔改好?

但風極太快水龍暗武又成日俾人打尖,暗武2號位用速又唔係好夠力
夠唔夠

符做到全隊意志保護? 如果做到既話,全隊+70速以下都夠做, 風極 水海 暗武 水皮 可以打大部分隊 包括坦同提速隊 ,除左消buff隊打唔到之外

又要意志又要百爆有d 難
盡力試下

請問改唔改好?

夠唔夠

又要意志又要百爆有d 難
盡力試下

唔洗百爆 85%左右而經好夠用 意志係防破防 , 不過十場會有一場 水皮三技揀咁先解你意志再連上破防同暈 同時就要睇彩數了, 後手 有後手 風險, 我打250場左右, 勝率都係KEEP到 83%左右, 但 整體符文壓力低好多 附屬唔洗加速 當然唔好太慢 +40左加而經接到速
普百符文要求係點
普百符文要求係點

五星都過到
中原五既都係食屎狗

講得好
優先升火豎琴定水舞女好?

2隻我都升左 然後無用過

水希 水溫值得升嗎?大師

水舞水打三頭龍都有用,其次係風異界都ok

其餘3隻都無乜用

水舞水打三頭龍都有用,其次係風異界都ok

其餘3隻都無乜用

火極地終於改二技,但由全體護盾改成全體攻擊敵人,屬改強定改弱?
火龍騎無左暈即刻廢晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞