[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=k73iyvSGJ_g
強攻隊 屌打 控場流
最後一場 仲要出埋光骰都輸

火龍騎世界第一

明明只係改多左一下反擊 點解好似勁左咁多

幾個比動啵
有暈有反擊 有減傷

但之前有無咁大力

而家多左個每下最盡只可以扣到佢35%血
應該好多人符文都向傷害方面提升,血防係次要

好想要
新英地有無用

冇用 垃圾

上個月光暗閃佢 dklm
新英地有無用

冇用 垃圾

上個月光暗閃佢 dklm

你就好,有得升技
https://www.youtube.com/watch?v=k73iyvSGJ_g
強攻隊 屌打 控場流

台仔贏嗰時好串架
依家呢?
新手想玩,首抽有咩建議?

無光暗原5都唔好起手呀

無光暗原5都唔好起手呀

諗住上淘寶買
洗唔洗睇埋寶石,符文?定係魔靈最重要
強攻隊 屌打 控場流

火龍騎世界第一

明明只係改多左一下反擊 點解好似勁左咁多

幾個比動啵
有暈有反擊 有減傷

但之前有無咁大力

而家多左個每下最盡只可以扣到佢35%血
應該好多人符文都向傷害方面提升,血防係次要

好想要

仲要冇埋未命中 單挑水龍騎輸唔到咁制
早幾年係國際服玩過之後無玩
依家玩返亞洲服

依家個進度係岩岩打完艾登
想問下應該升咩先比較好 感覺好似卡住哂咁 唔知升乜 同埋我仲未刷到火犬神 係咪繼續刷到有..帶肥角照升水魔劍?

升風牛刷艾登都得 唔一定水魔劍
之後合暗伊

係咪盡快覺醒佢?無五星肥料升六星啊..艾登好難刷
有無公會可以比新手入?
早幾年係國際服玩過之後無玩
依家玩返亞洲服

依家個進度係岩岩打完艾登
想問下應該升咩先比較好 感覺好似卡住哂咁 唔知升乜 同埋我仲未刷到火犬神 係咪繼續刷到有..帶肥角照升水魔劍?

升風牛刷艾登都得 唔一定水魔劍
之後合暗伊

係咪盡快覺醒佢?無五星肥料升六星啊..艾登好難刷

係 今日風 爆石都覺
一開始送左套5星猛攻符全比風牛 刷住hard升肥先

無光暗原5都唔好起手呀

諗住上淘寶買

淘寶好似無亞服賣
其實個人認為唔駛刷首抽 原5玩玩下就有
前期頂得順升啲平民寵先係重點

點解我玩黎玩去都係無
想玩掛機掛 比人封左就算數
岩岩抽左隻風海王
想問 風奧火龍光鳥身風海王 守家有無用
定落火雞好d?
岩岩抽左隻風海王
定落火雞好d?

光鳥身綠字幾速
一波消buff流守pvp 岩結算既時候用,如果平時用番火雞會好d, 如果唔係人地會一隻一隻打,唔怕慢殺

無光暗原5都唔好起手呀

諗住上淘寶買

淘寶好似無亞服賣
其實個人認為唔駛刷首抽 原5玩玩下就有
前期頂得順升啲平民寵先係重點

點解我玩黎玩去都係無

淘寶ac會被封唔好買
岩岩抽左隻風海王
定落火雞好d?

光鳥身綠字幾速
一波消buff流守pvp 岩結算既時候用,如果平時用番火雞會好d, 如果唔係人地會一隻一隻打,唔怕慢殺

185咋 好廢
岩岩抽左隻風海王
定落火雞好d?

光鳥身綠字幾速

185咋 好廢

夠架喇,係怕對面用水精王做隊長速刷
岩岩抽左隻風海王
定落火雞好d?

光鳥身綠字幾速

185咋 好廢

夠架喇,係怕對面用水精王做隊長速刷

就係唔識防水精王,, 一係用火瓦隊長?

2年前del左,今日down返來玩
想問下呢個倉可以點搞 一隻原5都冇
依家升緊fusion d料,除左呢樣仲有咩好做

2年前del左,今日down返來玩
想問下呢個倉可以點搞 一隻原5都冇
依家升緊fusion d料,除左呢樣仲有咩好做

再del再down
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞