[A/I]魔靈召喚Summoners war[2] 我要有神級符文

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
仲未有朋友出到暗雪人地下城
差你合暗依呀
差你合暗依呀

你可以響個頻道問,有冇暗雪人地下城,等人地加你,照樣打得
差你合暗依呀

你可以響個頻道問,有冇暗雪人地下城,等人地加你,照樣打得

Ok 試下先
做乜多左咁多新手
呢隻game唔用腳本刷符真係玩唔落去 ,chur到hihi

點用腳本刷符唔俾人捉

隻game以我所知如果有用輔助程式嘅話必封,未封只係時辰未到

用左一年8個月未封

當我冇講過
呢隻game唔用腳本刷符真係玩唔落去 ,chur到hihi

點用腳本刷符唔俾人捉

正常用,睇你運氣啦

有腳本刷符好爽 係咪要俾錢個程式

如果你用iphone而又唔想JB,可以用iphone自帶既手勢操控

雖然有d廢,最多自動不斷禁幾個制,但都可以自動刷龍、巨人刷到一條體既,google下搵資料。

腳本既話,要功能多既咪要比錢囉,目前我用緊既要66人仔三個月。要求低既可以自己錄製或者直接自己打code,之前我都咁做,因為我都識少少programming,但慢慢就懶得做,比錢算。

利申:使用任何第三方軟件都有可能引致封號,我唔介意被封號先咁做渣
做乜多左咁多新手

你淨係識登出登入

終於合到暗依
用哂我兩年前儲落既材料啦

Btw 有無巴打公會可以收我
Global server 兩年前無玩 岩岩回鍋左一星期

終於合到暗依

mythical chaos

終於合到暗依

mythical chaos

Added

得一隻暗依邊夠秋
連登有冇紅一公會
連登有冇紅一公會

同求
連登有冇紅一公會

同求

mythical chaos, 上次金三,歡迎加入
火琴好似幾好玩招3
火琴好似幾好玩招3

放左係倉好耐 唔知點用
連登有冇紅一公會

同求

mythical chaos, 上次金三,歡迎加入

巴打 你咩名arr
我琴晚入左公會lu
自從玩左魔靈召喚 夜晚十二點無咩特別野做就會自動波上線解每日任
好鬼死執著

每日任無解成個月lu
自從玩左魔靈召喚 夜晚十二點無咩特別野做就會自動波上線解每日任
好鬼死執著

每日任無解成個月lu

0課每日果10石都好重要
已經慣左12點就去解日任
好鬼死執著

每日任無解成個月lu

如果用3000石700幾蚊去計,10石只係兩三蚊
好鬼死執著

每日任無解成個月lu

如果用3000石700幾蚊去計,10石只係兩三蚊

一年就成千了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞