[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike

垃圾

垃圾

Monaco's Brazilian defender Fabinho spoke about the future of team-mate Kylian Mbappe, who is wanted by Europe's biggest clubs.

Fabinho is convinced that "Mbappe will end up at Real Madrid or Barcelona" and not one of the big Premier League sides, like Jose Mourinho's Manchester United.

巴好似無咩性趣同賤種爭 新亨利
Monaco's Brazilian defender Fabinho spoke about the future of team-mate Kylian Mbappe, who is wanted by Europe's biggest clubs.

Fabinho is convinced that "Mbappe will end up at Real Madrid or Barcelona" and not one of the big Premier League sides, like Jose Mourinho's Manchester United.

有msn 起碼我估都打多3,4 年掛
ms 退落黎仲有尼馬擔大旗
自家青訓要用既話都有唔錯選擇
近既munir, 遠少少b隊幾個
再遠啲mboula, lee 個啲
特別呢個年代mbappe 實天價
冇咩理由要爭

有msn 起碼我估都打多3,4 年掛
ms 退落黎仲有尼馬擔大旗
自家青訓要用既話都有唔錯選擇
近既munir, 遠少少b隊幾個
再遠啲mboula, lee 個啲
特別呢個年代mbappe 實天價
冇咩理由要爭

Msn又打唔到3.4年 最多打埋呢兩年 到32.33歲真係要退 但又唔洗去爭呢d人 如果munir接到班都係差一個位姐 仲有回購哈利呢 其實本身自己都有好多選擇 冇必要去爭
又諗起巴塞爭ag爭贏左
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴
唔好再ff泰亞高華拉堤啦

中場只有大佬華拉堤係值得買 但機會真係唔大 最怕高層又話買唔到佢兩個所以又入埋d水貨
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴

中場只有大佬華拉堤係值得買 但機會真係唔大 最怕高層又話買唔到佢兩個所以又入埋d水貨

難度太高了吧 諗下好la
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎

都唔啱打下加上近排on99,不了
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎

其實中場仲買鳩姐 小白退落黎仲有細佬dso 買完閘羅白又可以打翻中場 拉仔續約之後坐翻正選 下面仲有alena 根本你班仆街高層唔賣自己班後生走就冇唔洗買
入右閘好過啦
好撚眼訓
人世間最快既野一定係禮拜六日
好撚眼訓

星期六日咪又係趕功課
又輪迴啦
好悶 冇波睇完全冇人生目標

唉 好憎依啲濕鳩國際賽
好撚眼訓

星期六日咪又係趕功課

Chur多個半月就完lu

唉 好憎依啲濕鳩國際賽

通宵做功課又冇野睇下 國際賽又唔好賭 悶到仆街
好撚眼訓

星期六日咪又係趕功課

好撚眼訓

星期六日咪又係趕功課

唔想做野
好撚眼訓

星期六日咪又係趕功課

唔想做野

日日做到3 4點又冇波睇
好撚眼訓

星期六日咪又係趕功課

唔想做野

日日做到3 4點又冇波睇

返幾點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞