[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
亞軍廷咁既垃圾水準就算入到決賽周
小組賽出唔出到線都成問題啦

根本全場俾智利屌打

幾時先醒覺阿古路 希古恩係唔可以一齊出

睇巴塞時會感慨條中場淪落到阿根廷咁
睇返阿根廷就明白垃圾程度係冇底線嘅

唔知點解佢哋領隊係唔會吸收上手教訓
然後呢個保沙
上場哥倫比亞用Pratto中鋒打得咁好
今場又出返阿古路希古恩

班球星太大牌

阿根廷
如果美欺肯讓位比dybala 佢自己打返右翼可能效果會比較好

個問題係唔應該再出Di Maria同Aguero 最多比後備佢地打下
要出嘅應該係Pratto呢啲又跑得撞得又配合到美斯嘅中鋒
同埋就算Dybala 要出
都應該係佢同美斯配合啦 不過似乎佢地可以喺場上互相換位踢 AMC AMR
做乜9自己回自己

膠登真係好弱智

有名u 叫
牌面勁又點
夾唔到有閪用

睇下第一果隊用中超仔作客第二都Hat Trick

根本咩意甲又英超神射手
十幾年前法國都有啦
集齊咩英超意甲法甲神射手
世界盃咪又係分組賽出局

咪好似而家阿根廷班仆街咁
無美斯 你有齊阿古路希古恩迪馬利亞咪又係
連委內瑞拉玻利維亞都贏唔到囉
做乜9自己回自己

膠登真係好弱智

有名u 叫

我宣佈 膠登仔仲低汁過綠帽仔
亞軍廷咁既垃圾水準就算入到決賽周
小組賽出唔出到線都成問題啦

根本全場俾智利屌打

然後呢個保沙
今場又出返阿古路希古恩

班球星太大牌

阿根廷
如果美欺肯讓位比dybala 佢自己打返右翼可能效果會比較好

個問題係唔應該再出Di Maria同Aguero 最多比後備佢地打下
都應該係佢同美斯配合啦 不過似乎佢地可以喺場上互相換位踢 AMC AMR

90分鐘個時,美斯有球靚過人+爆左上去,斜恩竟然企係到睇,無跑上去,成大個cam剩係影到美斯同幾個智利後衛,一個阿根廷人都無

根本全場俾智利屌打

然後呢個保沙
今場又出返阿古路希古恩

班球星太大牌

阿根廷

90分鐘個時,美斯有球靚過人+爆左上去,斜恩竟然企係到睇,無跑上去,成大個cam剩係影到美斯同幾個智利後衛,一個阿根廷人都無

嗰陣除左美斯之外其他都係紅衫
點睇聽朝艾巴大發神威?
做乜9自己回自己

膠登真係好弱智

有名u 叫

我宣佈 膠登仔仲低汁過綠帽仔

一般疤>迷仔>澳洲仔>>>>>>>>>>>>>>>綠帽狗>>>>>>>>>>>>>膠登仔
做乜9自己回自己

膠登真係好弱智

迷仔爆seed屌打綠帽仔
綠帽仔又爆seed屌打膠登仔
做乜9自己回自己

膠登真係好弱智

Me終於然一仗
做乜9自己回自己

膠登真係好弱智

Me終於然一仗

我宣佈 呢個post除左唔可以hey 0迷仔之外
只有迷仔先可以hey 0綠帽狗

又膠登仔又綠帽俠 成個疤po低汁左好多

你咪又低汁

你咪又低汁

Me 高汁會然

Me會除帽 晉升高汁

Me會除帽 晉升高汁

dont ff la you

你咪又低汁

Me 高汁會然

走啦辣殺
新三傻 綠帽仔澳洲仔膠登仔 迷仔做翻正常人啦

Me會除帽 晉升高汁

dont ff la you

你除帽先定馬斯入波先
我覺得masip 入波先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞