[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
買神閘比2連右路就無能敵了唷
又fast又strong牙

辣殺roberto躝啦

買吾買埋山神?應該可以輕鬆六冠
阿古路. 希古恩, 迪馬呢三個真係唔可以再用
用多d拿維斯啦屌
用多d拿維斯啦屌

仲Lavezzi

其實應該要用Dybala同Pratto
仲有Gaitan都肯交返波出黎 好過黑洞迪馬

最衰係嗰陣美洲盃
一路左邊用Gaitan定Lamela 中間有Augusto
明明打得好輕鬆 連希古恩都可以做到支點

Augusto一傷左就中場即刻又變返半死
Biglia都係無向前能力
所以話,連登全部on9小朋友,番高登搵番清泉埋爐算
Bartomeu met Pochettino a couple of days ago in Barcelona, generating rumours of the Argentine being a candidate to coach Barca. [SPORT]
肥仔

巴塞新教練同香港特首一樣,已經欽點左
肯撚定係Unzue

Abu

但肥仔教過愛狗

我都想肥仔
肯用青訓,有戰術
唯一問題係隔離人驚班加泰佬反佢
Bartomeu met Pochettino a couple of days ago in Barcelona, generating rumours of the Argentine being a candidate to coach Barca. [SPORT]
肥仔

肯撚定係Unzue

Abu

但肥仔教過愛狗

我都想肥仔
肯用青訓,有戰術

普捷天奴自己係愛字頭名宿兼前領隊 係呢樣就令佢成數低左
用多d拿維斯啦屌

仲Lavezzi

最衰係嗰陣美洲盃

biglia 唔係防中黎咩
肥仔

肯撚定係Unzue

Abu

但肥仔教過愛狗

我都想肥仔
肯用青訓,有戰術

普捷天奴自己係愛字頭名宿兼前領隊 係呢樣就令佢成數低左

驚佢控制唔到加泰藉果班人
用多d拿維斯啦屌

仲Lavezzi

最衰係嗰陣美洲盃

最衰係用死同一班人 其他表現好冇得入國家隊
羅美路冇得出都一直正選 rulli更值正選
其他國家都會比新人冇表現嘅上場
阿根廷就唔係 搞到青黃不接 明明好多後生有料都冇得代表國家隊

巴禾子ho ball
用多d拿維斯啦屌

仲Lavezzi

最衰係嗰陣美洲盃

係呀 但係嗰陣時就係收起Biglia出一個更加用到波嘅Augusto先至令隊波進攻運行得更順 而且對抗 攔截方面 Augusto比Banega好

用返Biglia係可以保證到防守唔甩 但就解決唔到前後斷層 成場睇馬斯斬上前又無人接到都唔知做乜鳩

最可惜就係Augusto傷

然後Romero霸住個正選我又無咩大意見
條友仔心理質素好好 不過Rulli係值得更多機會嘅
阿古路. 希古恩, 迪馬呢三個真係唔可以再用

Aguero Higuain踼得差又唔跑再加上佢兩個唔應該一齊出
至於迪馬 佢啲突破仲有價值嘅 不過係要比多啲機會其他人
Btw Messi係Argentina 踼真係搏好多
出拉美拿,迪巴拉同加坦好過出迪馬阿古路同希古恩

不嬲都多弱智

不嬲都多弱智

以為綠帽仔已經好on9 原來一山還有一山高

玩留

玩留

見到咁多5p同小學雞想入嚟都驚驚地
Barcelona have denied that they made any contact at all with Athletic to negotiate the hiring of their coach Ernesto Valverde #fcblive [tv3]
Juventus, Liverpool and Arsenal are interested in Barcelona midfielder Rafinha Alcantara (24). [MD]
Barça spoke to Coutinho's agent, he's ready to leave Liverpool. Barça would allow 1 or 2 midfielders to leave due to his high price [sport]

好耐無上水 連連登都小上
咩多小朋友

又老西又馬拉糕又蛆

又老西又馬拉糕又蛆

雞胸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞