[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike

未驚過

me 渣
畏高好嚴重

我都有畏高wo ching,不過冇咩事我都唔會望下面

影帝球員同會然都貢廢

唔睇名以為係迷仔

其實呢到個個都係迷仔🚬

me d funson幾時辣殺左貢多

迷仔你只有me呢個funson係高汁

未驚過

me 渣
畏高好嚴重

影帝球員同會然都貢廢

唔睇名以為係迷仔

其實呢到個個都係迷仔🚬

你就收皮啦 連垃圾疤都無得踢
矛去過朗豪坊牙...
矛去過朗豪坊牙...

一樣,冇錢去

未驚過

me 渣
畏高好嚴重

影帝球員同會然都貢廢

唔睇名以為係迷仔

其實呢到個個都係迷仔🚬

me得一個funson是高汁,其他都是辣殺

影帝球員同會然都貢廢

唔睇名以為係迷仔

其實呢到個個都係迷仔🚬

U翻去蝕肥婆啦 下場就屌打你班疤狗
矛去過朗豪坊牙...

一樣,冇錢去

媽媽唔俾me出街所以矛得去
矛去過朗豪坊牙...

一樣,冇錢去

媽媽唔俾me出街所以矛得去

要溫TSA

影帝球員同會然都貢廢

唔睇名以為係迷仔

其實呢到個個都係迷仔🚬

矛意思
屌打疤狗搵個呀波都得啦

唔睇名以為係迷仔

其實呢到個個都係迷仔🚬

矛意思
屌打疤狗搵個呀波都得啦

我落街場搵班死靚仔都屌打巴狗啦

又老西又馬拉糕又蛆

雞胸

點都好 希望送到格狗一程

驚乜,對佢地贏少過2粒都當輸啦

一隊連李城都搞唔掂
一隊冇辛度就食1舊屎,出埋迪米就成個化糞池咁

又老西又馬拉糕又蛆

雞胸

一隊連李城都搞唔掂

割蓆先
Barcelona have held several talks with Liverpool midfielder Philippe Coutinho's (24) agent Giuliano Bertolucci over a possible move. [SPORT]

For Barcelona to sign Liverpool midfielder Coutinho (24) this summer, the Catalan club will at least have to sell one midfielder. [SPORT]

Barcelona have held several talks with Liverpool midfielder Philippe Coutinho's (24) agent Giuliano Bertolucci over a possible move. [SPORT]

For Barcelona to sign Liverpool midfielder Coutinho (24) this summer, the Catalan club will at least have to sell one midfielder. [SPORT]

細佬似會走?
毒撚都大機會

又老西又馬拉糕又蛆

雞胸

一隊連李城都搞唔掂

割蓆先

垃圾

細佬似會走?
毒撚都大機會

細佬潛力無限,唔好走
古天奴食撚屎啦,依家嗰態
回購迪亞高啦
回購迪亞高啦

要買都買大佬啦
回購迪亞高啦

要買都買大佬啦

經過法比song之後 真係唔好再信英超班中場

又老西又馬拉糕又蛆

雞胸

一隊連李城都搞唔掂

割蓆先

垃圾

唔洗割蓆 不嬲唔埋迷山辣殺堆

又老西又馬拉糕又蛆

雞胸

一隊連李城都搞唔掂

割蓆先

垃圾

唔洗割蓆 不嬲唔埋迷山辣殺堆

成班垃圾連化糞池都驚
回購迪亞高啦

要買都買大佬啦

唔關英超事
國家隊mk同古天佬撞哂位,效率低好多
大佬肯定唔會黎,佢自己都傾向續約,搶華拉提啦
回購迪亞高啦

要買都買大佬啦

唔關英超事
國家隊mk同古天佬撞哂位,效率低好多
大佬肯定唔會黎,佢自己都傾向續約,搶華拉提啦

大佬

國際賽期又出現d垃圾轉會新聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞