[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
真。24肥左又禿左
真。地盆佬

聽朝屁馬對咬咬
美斯對巴禾
聽朝屁馬對咬咬
美斯對巴禾

亞軍庭又要慘敗了唷
聽朝屁馬對咬咬
美斯對巴禾

牙哥停賽
山神入少過2球都當智利豬啦
又到巴禾大顯神威
聽早睇you班迷山哭喪
Unzue之前做開龍門教練,同平常戰術方面訓練有好大分別,因為龍門訓練同其他都係分開。

就算佢跟安歷基後負責死球戰術,整體亦唔覺好好,第一季的確做得好,無論攻守都好好,不過宜家唔見哂。

至於青訓使用,睇唔到有咩証據話佢會重用青訓
我怕unzue擔正後只會繼續安歷基路線

跟過3大教練,點都學到野,俾佢試一季ok,
經過tata我唔係好信出面d教練,如果又係d唔重青訓買人個d,要黎做咩
unzue成日有去睇青年軍比賽,平時幾得班細路歡心
無左沙維小白,哥師條路線咁易行到?
上場安蛇好似都有d放手俾unzue試下,睇埋完季先
其實你地j邊個死邊個 我都唔想講咁多令you地改變主意

迷仔講得啱 unzue已經算似樣 我寧願俾機會佢 起碼佢似會想搵有料嘅青訓 你地j個班黎到的都重視自己戰績好過啦
再睇埋unzue做曬準備咁 都似係佢帶一季先
聽早睇you班迷山哭喪

有乜所謂
世盃預左拎唔到,但我山仍然是衛冕美洲之王
聽早睇you班迷山哭喪

迷仔我買左花生 聽日同you一齊睇 ok?
真。地盆佬

猛鳩馬斯
聽早睇you班迷山哭喪

有乜所謂

撚定轉咩球會巧過啦
聽早睇you班迷山哭喪

迷仔我買左花生 聽日同you一齊睇 ok?

聽早睇you班迷山哭喪

有乜所謂

撚定轉咩球會巧過啦

上車然英超囉
聽早睇you班迷山哭喪

有乜所謂

撚定轉咩球會巧過啦

上車然英超囉

聽早睇you班迷山哭喪

有乜所謂

撚定轉咩球會巧過啦

上車然英超囉

逢係轉會刀25架啦
Barcelona are weighing up a £135M move for Liverpool midfielder Philippe Coutinho (24) & Chelsea midfielder N'golo Kante (25). [Daily Mail]

Hahaha
Barcelona are weighing up a £135M move for Liverpool midfielder Philippe Coutinho (24) & Chelsea midfielder N'golo Kante (25). [Daily Mail]

Hahaha

咁鳩都傳
Man City have made Barcelona midfielders Andre Gomes (23), Rafinha (24) and full-back Jordi Alba (28) their transfer targets. [Don Balon]

Hahaha

Hahahahahahaah
Man City have made Barcelona midfielders Andre Gomes (23), Rafinha (24) and full-back Jordi Alba (28) their transfer targets. [Don Balon]

How much for Ag?
聽早睇you班迷山哭喪

有乜所謂

撚定轉咩球會巧過啦

上車然英超囉

逢係轉會刀25架啦

貢廢去中超啦

How much for Ag?

How about paco
疤狗係時候報恩賣ag俾哥蛇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞