[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
好悶 冇波睇完全冇人生目標

矛波睇,個人都迷失埋

有波睇你咪又係睇到艾巴踢曬每一場波

撚迷

屌你牙 恰鳩迷仔 叫巴禾子打撚死你

呢件辣殺me出手就夠 唔屎巴禾子

十卜u牙迷仔

支持迷子改名做艾巴子

矛波睇,個人都迷失埋

撚迷

個post未完牙 是味想屎

迷仔快d撚綠帽仔咁撚佢

好殘忍
Barcelona are ready to offer Liverpool Ivan Rakitic (29) to secure the deal for their midfielder Philippe Coutinho (24). [don balon h/t sun]

夠鳥 西班牙don balon=英國既sun

比大家笑下

一國際賽就大把轉會新聞作

冇可信加on9嘅垃圾新聞

唔想做野

日日做到3 4點又冇波睇

返幾點?

下就堂 但日做夜做冇停手

You final year?

唔係呀 只係拖晒啲嘢係deadline 又咁岩撞曬呢幾日

Me too ready to gg next week
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴
唔好再ff泰亞高華拉堤啦

中場只有大佬華拉堤係值得買 但機會真係唔大 最怕高層又話買唔到佢兩個所以又入埋d水貨

難度太高了吧 諗下好la

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎

其實中場仲買鳩姐 小白退落黎仲有細佬dso 買完閘羅白又可以打翻中場 拉仔續約之後坐翻正選 下面仲有alena 根本你班仆街高層唔賣自己班後生走就冇唔洗買
入右閘好過啦

小白退落黎我覺得中場係要一個大牌
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴

中場只有大佬華拉堤係值得買 但機會真係唔大 最怕高層又話買唔到佢兩個所以又入埋d水貨

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎

其實中場仲買鳩姐 小白退落黎仲有細佬dso 買完閘羅白又可以打翻中場 拉仔續約之後坐翻正選 下面仲有alena 根本你班仆街高層唔賣自己班後生走就冇唔洗買
入右閘好過啦

可能因為我覺得拉仔都算大牌 所以冇需要特別搵

唔想做野

日日做到3 4點又冇波睇

返幾點?

下就堂 但日做夜做冇停手

You final year?

唔係呀 只係拖晒啲嘢係deadline 又咁岩撞曬呢幾日

Me too ready to gg next week

Me今星期已gg
爭Fabinho啦
右閘又得中場又得
簡直就是右路版既艾拿巴

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎

入右閘好過啦

拉仔應該係輔助同埋幫手令轉接順利
買戴巴拿呀!
與其洗大錢買阿記神閘,不如買呢個啦

我估都係古天奴架喇
雖然我唔想佢黎

入右閘好過啦

拉仔應該係輔助同埋幫手令轉接順利

Yes 拉b係好勁好重要 但唔係擺脫突破勁之餘可以lead住個中場嗰type嘅所謂中場核心 加上影帝今季又on99係psg 6:1嗰場先有起色

睇依啲stat似av feel

Agger 不過勝左後生有潛力,唔貴
留返啲錢買戴巴拿啦!

留返啲錢買戴巴拿啦!

右閘搏一季俾機會palencia啦

矛波睇,個人都迷失埋

撚下綠帽狗囉

矛波睇,個人都迷失埋

撚迷

吊梨牙佑hey0我疤迷仔
系米味屎果牙
https://www.facebook.com/fcbarcelona/videos/10155369103144305/
masip 幾好身手

煙=炸彈

毒撚真係好中意玩手機 見幾pair都揀📱比佢

留返啲錢買戴巴拿啦!

Agger
https://www.facebook.com/fcbarcelona/videos/10155369103144305/
masip 幾好身手

煙=炸彈

之前2個so揀emoji俾煙,so9話呢到無一個emoji係代表煙 so9一定係想揀🚬俾佢
masip 幾好身手

煙=炸彈

毒撚真係好中意玩手機 見幾pair都揀📱比佢

羅白好似好鍾意日本野
幾個都pick 日本野比佢

矛波睇,個人都迷失埋

撚迷

系米味屎果牙

派you出去夜喇收渠皮

留返啲錢買戴巴拿啦!

Agger

下季av好翻兩個爭下囉 反正右路都放題左咁多年 搏多一季有咩所謂

矛波睇,個人都迷失埋

撚迷

系米味屎果牙

派you出去夜喇收渠皮

究竟要幾on9先會hex0我地迷仔得罪全部疤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞