[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
又膠登仔又綠帽俠 成個疤po低汁左好多

Me會除帽 晉升高汁

dont ff la you

你除帽先定馬斯入波先
我覺得masip 入波先

利物浦拎英超佢都未除到帽
又膠登仔又綠帽俠 成個疤po低汁左好多

Me會除帽 晉升高汁

dont ff la you

你除帽先定馬斯入波先
我覺得masip 入波先

利物浦拎英超佢都未除到帽

阿狗拎r聯仲快啦
尼馬係國家隊真係carry成隊 好似美斯後生咁扭扭貢 一個爆上去 同埋佢依家25歲 d傳波已經拍得住美斯
尼馬係國家隊真係carry成隊 好似美斯後生咁扭扭貢 一個爆上去 同埋佢依家25歲 d傳波已經拍得住美斯

尼馬同25歲美斯比得盤扭接近啦 其實美斯傳波好好 覺得佢成日俾人undereate佢傳球能力
[Breaking] Barcelona is signing this young talent within this week
Link:

logout 左會睇唔到

logout 左會睇唔到

尼馬同25歲美斯比得盤扭接近啦 其實美斯傳波好好 覺得佢成日俾人undereate佢傳球能力

有睇巴塞應該唔會overrate

雖然依家講太早,但世界杯冠軍,點睇都尼馬機會大過美斯

巴西係2018年好大機會

阿根廷成隊都鳩下鳩下 各有各踢 阿古 西瓜 天使重當緊自己係球會踢 寧願出d後備肯跑肯走位配合美斯重好 而唔係等成班棟係到等人比波同靠美斯自己爆 巴西果邊尼馬一拎波 幾本上有4-5個球員衝晒上去 相反阿根廷

阿根廷成隊都鳩下鳩下 各有各踢 阿古 西瓜 天使重當緊自己係球會踢 寧願出d後備肯跑肯走位配合美斯重好 而唔係等成班棟係到等人比波同靠美斯自己爆 巴西果邊尼馬一拎波 幾本上有4-5個球員衝晒上去 相反阿根廷

出三防中都可以入四球
好勁
美斯想拎世界盃,FF下好啦
除左德國,法國都勁左
仲有巴西,智利
基本上冇得再--66

出三防中都可以入四球
好勁

一隊踢整體 一隊就自己踢自己
再係咁我18年支持我屁好過
除左德國,法國都勁左
仲有巴西,智利
基本上冇得再--66

前鋒鳩
中場廢既
防守仲渣過疤
打條春咩
除左德國,法國都勁左
仲有巴西,智利
基本上冇得再--66

前鋒鳩
中場廢既
防守仲渣過疤
打條春咩

國際賽好睇運嘅 葡萄牙咪一樣鳩下鳩下贏冠軍

笑到氣咳
除左德國,法國都勁左
仲有巴西,智利
基本上冇得再--66

前鋒鳩
中場廢既
防守仲渣過疤
打條春咩

國際賽好睇運嘅 葡萄牙咪一樣鳩下鳩下贏冠軍

提子個陣好過亞軍囉我覺得
唔多大牌 大牌既c朗比比好有火
球員又落力
小花啲毒撚格屌人都冇力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞