[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike

阿根庭又神早就公報正選,on撚99
下年換施蒙尼教啦

試新陣

起碼都有變 收起Kun and Higuain
Btw why don't have Dybala ?

下年換施蒙尼教啦

試新陣

係收起左2隻囉
但迪馬仲係到
美斯mk國際賽打足,但美斯打格狗停賽,變相有得抖
So9,馬斯,拉b國際賽打一場,冇咁傷體能
希望唔會鳩下鳩下
美斯mk國際賽打足,但美斯打格狗停賽,變相有得抖
So9,馬斯,拉b國際賽打一場,冇咁傷體能
希望唔會鳩下鳩下

Mk無限體力
最驚係so9 返黎on99咁

撚迷

吊梨牙佑hey0我疤迷仔
系米味屎果牙

派you出去夜喇收渠皮

究竟要幾on9先會hex0我地迷仔得罪全部疤

究竟要幾on9先會hey0刀吾sick打

Samper

梨尼d醉低等嘅矛g格笑me

佑被撚鳥

綠帽狗俾人撚少陣都唔得
玻利維亞係咪就係之前高原 美斯踢到嘔嗰隊
另外馬斯停賽定點 咁早返巴塞

Yes
好似係受輕傷

Yes
好似係受輕傷

Mascherano is headed back to Barcelona after his yellow against Chile ruled him out of the Bolivia match.
#ThatMomentWhen You realise there are 158 days till the next International break!

Yes
好似係受輕傷

Mascherano is headed back to Barcelona after his yellow against Chile ruled him out of the Bolivia match.

記錯tim 係Turan受傷

下年換施蒙尼教啦

試新陣

Injured

下年換施蒙尼教啦

試新陣

Injured

真係好撚戇鳩成日打開口牌

用Pratto好過晒用希古恩阿古路啦
起碼你要中場鳩斬 迪馬利亞亂柒落底出波都會有人接應
好耐矛見
好耐矛見

種完粟米未
好耐矛見

種完粟米未

幾時有得食
好耐矛見

種完粟米未

幾時有得食

種咁耐咖
又去守龍
又去守龍

佑b kai post未
又去守龍

佑b kai post未

咬爛個波!
對馬拉加入贏過4球,台狗死全家!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞